Totalt
  Vis handlekurv
  files/innholdsbilder/Artikkel/jobbAV.png

  Ledig stilling!

  Scandec søker ny markedskoordinator

  Scandec Systemer er distributør for kvalitetsprodukter innen lyd og bilde i Norge. Sammen med vårt landsdekkende forhandlernett leverer vi en rekke prosjekter i løpet av ett år. Vi har over 30 års erfaring og kompetanse med produkt, system, applikasjon og teknologi innen lyd- og bildeløsninger. Vår erfaring har gitt oss unik kompetanse til å finne optimale løsninger for våre kunder, det er også vårt konkurransefortrinn! Vårt motto er å levere «Lyd og Bilde slik det bør være». Vi har forretningsområdene Pro audio, Audio visuelt og Installert lyd. Vi bruker vår dybdeinnsikt i teknologi til å lage ekte, innovative lyd-og bildeløsninger til for eksempel idrettshaller, scener, skoler, auditorium, møterom, kulturhus, kirker m.m. Vi representerer og lagerfører varer fra et 20-talls utenlandske produsenter. Alle prosjekter blir levert sammen med våre dyktige forhandlere. 

   

  Scandec Systemer søker utadvendt og effektiv markedskoordinator

  Scandec søker en markedskoordinator som kan støtte salgs-og markedsdirektør.

  Du må kunne skrive markedsmateriell, og være vant til å jobbe med publiseringsverktøy. En stor del av jobben vil være å utvikle og drifte Scandecs e-handlesside. Websiden er primært for våre forhandlere og skal være Scandecs digitale produktkatalog. Du bør være nysgjerrig og like å lære. Du må også være selvstendig og evne å samarbeide med våre selgere. Vi har mange utenlandske leverandører så du må kunne bruke engelsk både skriftlig og muntlig. 

  Dette blir dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Koordinere  salgs- og markedsføringsarbeidet inkludert samarbeid med våre 17 salgsspesialister
  • Skrive, redigere og publisere kampanjer og annet markedsmateriell
  • Støtte salgsavdelingene i videreutvikling av salgsarbeidet internt og gjennom forhandlere
  • Forvalte Scandecs merkevare og grafiske profil. Passe på at alle bruker dette riktig
  • Delta i markedsplanlegging, følge og ajourføre markedsplan, og rapportering
  • Ha kontakt med sentrale leverandører og enkelte eksterne samarbeidspartnere
  • Bruke designerverktøyene i Creative Cloud
  • Arrangere kunde/fagdag
  • Planlegge messer og aktiviteter

   

   

  Vi ser etter en kreativ og fleksibel person. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, fleksibel arbeidstid, kantineordning, gode kolleger, og mulighet for el-billading (gode øvrige parkeringsmuligheter). 

  Stillingen rapporterer til Salgs- og markedsdirektør.

  Du må gjerne kontakte Salgs- og markedsdirektør Kjell Haukelidsæter på + 47 91 79 98 98, kjellr@scandec.no for mer informasjon. 

  Søknadsfrist 20. April

  Søk her

  Har du spørsmål om produktet?