Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/La2Xi.jpg

  Nyhet: LA2Xi

  L-Acoustics presenterer Milan-sertifisert LA2Xi kontroller med forsterker for installasjon.

   

  Som et svar til at installasjonsmarkedet forlanger en skalerbar, kostnadseffektiv forsterker, lanserer L-Acoustics sin første installasjonsspesifikke DSP-styrte forsterker på ISE. Den er først og fremst konstruert for å forsyne L-Acoustics’ kompakte høyttalere med forsterkereffekt: LA2Xi, 4 x 4 kanaler som kan brokoples, har alt fra en til fire utganger, slik at den også kan drive mellomstore og store høyttalere, med full eller redusert SPL, ved ulike typer bruk. LA2Xi er ideell for bakgrunnsmusikk i ulike typer installasjoner, til distribuerte fill-systemer i sentre for scenekunst, til studiomonitorer, i private auditorier og mer.

   

  LA2Xi kan tilpasses ulike bruksområder; man kan velge konfigurasjoner med fire, tre, to eller en utgangskanal. I 4 x 4 single-ended modus kan den drive opptil 16 X4i eller 5XT kompakte koaksialhøyttalere. Til bruk i mindre lokaler, der det ikke er nødvendig med maksimal SPL, kan LA2Xi drive et stereopar av de elegante høyttalerne Syva og Syva Low (av type colinear source). Hvis man brokopler LA2Xi til 4 x 2-modus, kan den lett drive A10i og A15i line source høyttalere med middels kastelengde eller KS21i subwoofere med hele 1260 W per kanal. I 4 x 3-konfigurasjon kan den drive et par X8 referansemonitorer med SB15m subwoofer. Med brokopling av alle kanaler i 4 x 1-modus kan man forsyne en KS28 referansesubwoofer med hele 2550 W.

   

  LA2Xi er bygd i et 1U chassis for optimal utnyttelse av tilgjengelig rackplass, og er skreddersydd for integrasjon. Under det strømlinjeformede frontpanelet finner man den samme DSP-en som brukes i turnéflaggskipet LA12X kontroller med forsterker, med funksjoner for høyttalerstyring, beskyttelse og monitoring, samt omfattende verktøyer for systemjustering og kalibrering. LA2Xi er Milan-sertifisert og har analoge innganger og AES-innganger så vel som AVB med sømløs redundans. Bakpanelet har terminalkontakter for AES og analoge innganger, høyttalerutganger samt fire GPIO og 24 V DC backup-power for DSP-kortet. Dette muliggjør ekstern styring og overvåkning, og sikrer rask gjenoppretting i tilfelle strømbrudd.

   

  “Vi er stolte av å utvide vårt program av kontrollere med forsterker til installasjonsmarkedet, et program kjent for sin høye ytelse og effektive forsterkning”, uttaler Genio Kronauer, direktør for Electronics Development hos L-Acoustics. “Fra blanke ark og fram til lansering har LA2Xi blitt finslipt til å oppfylle de krav og behov våre installasjonspartnere har, og med de påkrevde spesifikasjoner. Med den fleksible input-/output-arkitekturen blir LA2Xi en vesentlig utvidelse av vårt produktutvalg.”

   

  LA2Xi er et allsidig, robust nytt verktøy i det arsenal av L-Acoustics-produkter som er tilgjengelig for den profesjonelle AV-bransjen – når de skal designe og levere imponerende installasjonsprosjekter til kunder av alle slag, små og store.

  Har du spørsmål om produktet?