Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/LA_programvare.jpg

  Oppdatert programvare

  L-Acoustics har lansert spennende oppdateringer av Soundvision og Network Manager. 

  L-Acoustics lanserte nylig en ny versjon av LA Network manager på websiden sin. Denne utgaven inneholder LA Network Manager 3.1.1, Firmware 2.10.1 og Preset bibliotek 6.4 for LA4/LA8, LA4X/LA12X, P1 og LS10. Dette er en større utgivelse som konkluderer beta-testfasen av måleverktøyet M1, samt pilotfasen til LA-RAK II AVB/LS10. I tillegg til M1 og LS10 støtte, tilfører den sømløs, redundant Milan teknologi til P1 og LA12X, 8 prosesseringsbusser på P1 fra tidligere 4, samt preset til KARA II systemet.

  Det har også blitt lansert en ny versjon av Soundvision – versjon 3.1.5. Hovedsakelig inneholder denne de nye installasjonsversjonene av A-Serien (A10i Focus & Wide, A15i Focus & Wide samt KS21i). I tillegg kan man nå også velge den nye LA2Xi forsterkeren i elektronikkdelen. I tillegg inneholder den noen feilrettinger. Les mer om oppdateringen, og last den ned her.

  Dersom dere trenger hjelp til oppgradering, eller har spørsmål, er våre medarbeidere på plass for å svare på disse. Kontakt vårt kundesenter her.

  Har du spørsmål om produktet?