Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/ATW_3210N.jpg

  ATW-3200 med nettverksport

  Audio-Technicas ATW-3200 fås nå med nettverksport for overvåking via den nye Wireless Manager programvaren.

  Mottakeren ATW-R3210N har automatisk frekvensskanning. Dette gjør at man ikke trenger å søke etter ledige kanaler – ved at den best egnede frekvensen for området der det trådløse systemet opererer, velges automatisk. Med 25 kHz frekvensavstand vil systemet enkelt kunne finne en ledig frekvens også i miljøer med svært mye RF-signaler. Forhåndskoordinerte frekvensskanningsgrupper forenkler valget av frekvenser som kan benyttes, i multikanals trådløse systemer.

  Så snart frekvensene er valgt, kan de synkroniseres med senderne ved hjelp av systemets funksjon for IR-synkronisering. Systemets squelch-innstilling kan konfigureres til automatisk å justeres for maksimal rekkevidde, samtidig som potensiell interferens minimaliseres. Avansert digital Tone Lock™ squelch gir forbedret interferensundertrykking. Dessuten overfører Tone Lock-signalet fra senderen informasjon om senderens batteritilstand og mute-status tilbake til mottakeren for visning der.

  Mottakerens dobbeltmodus-display på frontpanelet kan veksle mellom standardvisning, som gir kontinuerlig indikasjon på RF signalstyrke, frekvens, mutestatus, lydmodulasjonsnivå for det mottatte signalet, og senderinformasjon, og en variant som viser mottakerens ytelse, som fremhever RF-og audio-nivåer. Innstillingene kan enkelt justeres ved å bruke kontrollhjulet og BACK-knappen på mottakerens frontpanel. Man kan også låse innstillingene, for å hindre at de blir endret.

  Her kan du se en (noe bråkete) video om nyheten fra årets NAMM.

  Mottakeren har tilkoplinger på baksiden for balansert XLR-utgang, og dessuten RJ45 nettverksport og avtagbare antenner0. Valgbar 12 V DC for antennene er tilgjengelig på BNC-kontakter for aktivt antennetilbehør. Mottakeren er 1U halv rackbredde for standard 19” rackmontering og rackbraketter følger med.

  • Ekstremt bred 60 MHz UHF tuningbåndbredde for maksimal tilpasningsevne i et stadig mer overbelastet RF-miljø; tilgjengelig i 2 frekvensbånd - DE2 (470–530 MHz), EE1 (530–590 MHz).
  • ATW-R3210N-mottakeren har nettverksmonitoring og styring via programvaren Wireless Manager
  • True-diversity reduserer dropouts.
  • Frekvensskanning og IR synkroniseringsfunksjon for enkelt oppsett
  • Mottakerdisplay med dobbeltmodus som kan veksle mellom standard- eller performancevisning som fremhever RF- og audio-nivåer.
  • Mottakeren inkluderer OLED-skjermer for optimal avlesning av hovedinnstillinger og varsler.
  • Strømforsyning tilgjengelig [MN3] for aktive antenner og for andre in-line RF-enheter
  • Jordløftbryter bidrar til å eliminere hørbar brum forårsaket av jordsløyfer.
  • Balansert lydutgang på XLR samt ubalansert på Jack

   

  Wireless Manager

  Audio-Technica har lansert sin "Wireless Manager" programvare, en Mac OS / Windows-applikasjon for fjernkonfigurasjon, kontroll, overvåking, spektrumstyring og frekvenskoordinering av kompatible A-T-enheter i lydforsterkning eller installerte lydapplikasjoner. Med tilkoblingsstøtte for 5000-serien (tredje generasjon) trådløse mikrofonsystemer og den nylig utvidede 3000-serien, tilbyr Wireless Manager-programvaren et bredt spekter av kontroll- og administrasjonsfunksjoner for nettverksenheter.

   

  Har du spørsmål om produktet?