Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Roar_Daglig_leder.jpg

  Ny daglig leder!


  Roar Birkeland tar over som daglig leder for Scandec Systemer AS fra 1.mars 2020. Knut Øversjøen er fortsatt involvert i selskapets drift.


  Endringen skjer i tråd med selskapets utvikling og solide vekst i 2019. 

  Stillingen var tidligere besatt av styrets formann og hovedaksjonær Knut Øversjøen. 

  I tillegg til at Øversjøen fortsatt er involvert i selskapets drift, fronter han også bedriftens nye satsing på det svenske markedet. Han er i tillegg investor, daglig leder og styreformann i de største porteføljeselskapene han er engasjert i.

  Styret i Scandec Systemer består av styreformann Knut Øversjøen og styremedlemmene Håkon Rønning og Kjell Haukelidsæter.

  Roar Birkeland har solid ledererfaring fra blant annet Sørensen & Balchen (BilXtra), Bosch Security Systems, Blaupunkt og ADI. Han har også vært i Scandec Systemer i rollen som selger tidlig på 90-tallet, og gleder seg til å ta fatt på oppgaven som daglig leder.

  Knut Øversjøen kommenterer følgende: “Scandec Systemer har over de siste årene hatt en betydelig vekst innenfor sine kjerneområder, og det er med stor entusiasme og fremtidstro jeg nå overlater stafettpinnen videre til Roar, som har en betydelig erfaring både fra bransjen og ledererfaring fra ulike virksomheter. Jeg tror og vet at både kunder og leverandører vil merke en styrket tilstedeværelse fra Scandec Systemer i markedet fremover. Vi i Scandec Systemer gleder oss til fortsettelsen med Roar som daglig leder i selskapet.”

  Har du spørsmål om produktet?