Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Roland_PTZ_hovedbilde.jpg

  PTZ-styring fra Roland

  Nå kommer Roland med oppdateringer som gjør det mulig å styre PTZ-kamera fra Avonic og Panasonic fra flere av deres miksere.

   

  Som distributør av produkter fra Roland, er det gøy å se at produsenten stadig jobber med å forbedre sine eksisterende produkter. I den siste tiden har streaming blitt høyaktuelt i flere sammenhenger, og har også måttet ta over for live konserter og eventer. Dette har ført til en økt forespørsel etter kontroll av PTZ-kameraer, og Roland har derfor samarbeidet med både Panasonic og Avonic for å kunne styre disse kameraene direkte fra Roland mikserne.

  Du kan også programmere dette inn i mikserens preset og med et knappetrykk både flytte kamera, bytte kilde, legge på PIP eller aktivere KEYing. Dette er nå mulig å gjøre fra V-60XS-62 og VR-50HD (Støtte for Avonic fra Juli)

  I juli kommer også en spennende oppdatering til flaggskipet V-600UHD 4K HDR Multi-format video switcher. Denne inkluderer styring av PTZ kameraer og automatisk tracking av et HD utsnitt fra et tilkoblet 4K kamera. Se mer her. 

  De fleste av Roland sine produkter er også styrbare over ethernet eller RS232. Dette gjør de til gode verktøy til installasjoner. Se på utvalget av rackmonterbare miksere her.

  I dette webinaret går Roland og Avonic igjennom hvordan man kan bruke deres produkter sammen til streaming.

  Har du spørsmål om produktet?