Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/MXE5_dynacord.jpg

  Ny Dynacord matrisemikser!

  ­­Dynacord introduserer MXE5 matrisemikser og DSP, først ut i en ny serie lydmatriser!


  ·         Leverer best mulig lydkvalitet, både for BGM og livebruk
  ·         Kontroll og oversikt tvers gjennom systemet, for en rekke ulike bruksområder
  ·         Et avansert sett med funksjoner sørger for profesjonell lydmiksing og ruting
  ·         Komplett integrasjon med SONICUE programvare


  Bestill her!

  Utviklingen av et ikonisk lydmerke fortsetter. Etter lansering av de internasjonalt anerkjente IPX og TGX forsterkerne og programvaren SONICUE kommer Dynacord med en ny lydmatrise med avansert DSP i sitt utvalg av høykvalitets profesjonelle løsninger. 

  MXE5 er første nye modell i serien MXE matrisemiksere. 24 x 24 lydmatrisen har både ruting- og miksefunksjonalitet, med 12 analoge mik-/linjeinnganger, åtte linjeutganger og 24 Dante lydkanaler. Samtidig fungerer MXE5 som et kommunikasjonssenter for alle typer IP-basert tredjepartsutstyr og gir omfattende oversikt over alle systemomfattende kommandoer.

  Klar for en lang rekke ulike bruksområder
  MXE5 er konstruert for konsulenter, produksjonsselskaper, systemintegratorer og de som spesifiserer utstyr, som alle forlanger BGM av høyeste kvalitet og kompromissløs livelyd. Den er det perfekte valg for installasjoner i stadioner og idrettsanlegg; kongress-, konferanse- og scenekunstsentre, moderne kirkebygg og større utdanningsfasiliteter. Produksjonsselskaper kan også benytte MXE5 i et systemrack til livelyd.

  Leverer høyest mulig lydkvalitet
  MXE5 benytter seg av avansert DSP, og leverer enestående lydkvalitet og dynamikkområde. For å oppnå dette benyttes en samplingrate på 96 kHz, den har også lydindiustriens laveste lydforsinkelse, mindre enn 0,22 ms. Dynacords ledende DSP-teknologi kommer også til uttrykk i andre spesifikasjoner, for eksempel ekstremt lav forvrengning (< 0,002 dB THD) og et signal/støy-forhold på mer enn 118 dB.

  Laget for miksing og ruting
  MXE5 har en rekke funksjoner utover å være en kraftig matrise; den fungerer også som både systemkontroll og OCA-kontroller med muligheter for monitorering  og oversikt. I tillegg fungerer den også som en FIR-Drive høyttalerstyring. Via plugin-moduler aktiveres tredjepartsintegrasjon for å oppgradere eksisterende systemer til forbedret ytelse, dette starter med en plugin for Q-SYS. MXE5 inneholder også en komplett nettverk-infrastruktur, med Dante, AES70-kompatibel kontroll og ingen krav til ettermonterte eksterne kort.

  Enheten inneholder 24 kanaler med profesjonell prosessering av inn- og utganger, for eksempel sonemiks, dynamisk EQ, delay, komprimering, limitering, ducking, de-essing og mer. Framtidige tillegg vil omfatte åpen DSP-konfigurasjon[MN5] , automiksing, AEC (Acoustic Echo Cancellation), AGC (Automatic Gain Control) og ANC (Ambient Noise Control).

  Kjernen i MXE5s konstruksjon er funksjonskritisk pålitelighet og feilsikker drift, med primære og sekundære OMNEO-porter som gir full fleksibilitet og integrasjon i ulike nettverksdesign, i tillegg til 8 GPIO porter.

  Bygd på en omfattende programvare
  MXE5 kan fullt ut integreres med Dynacords SONICUE programvare, et av de kraftigste programvaregrensesnittene i bransjen, og tilbyr omfattende styring og enkel, intuitiv betjening. Med SONICUE kan MXE5 tilordnes tilpassede funksjoner, rettighetsadministrasjon og GPIO-konfigurasjon.

  TPC-1 kontroller med berøringsskjerm (valgfri) har en lavprofil formfaktor og 5,7” HD-skjerm. Med universell monteringskontakt (EU, Storbritannia, USA) og PoE, blir montering og installasjon enkelt. TPC-1 styres av og kan fritt konfigureres via SONICUE.

   

  Webinar: Introduksjon av MXE5

  Har du spørsmål om produktet?