Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/TOA_EN54.jpg

  TOAs F-serie er nå EN 54 sertifisert.

  Disse innfelte høyttalerne er designet for å gi svært god lyd og utvidet dekningsområde i tillegg til å være sertifiserte for talevarslingssystemer som skal følge NS 3961. 

  Bestill her!

  Høyttalerne har utvidet dekningsområde gjennom ekstra brede spredningskarakteristikker, og er designet og konstruert for å overkomme tradisjonelle utfordringer og begrensningsfaktorer som er forbundet med denne typen høyttalere. Nå kan du også installere disse høyttalerne med alle talevarslingssystemer som skal følge NS 3961. Les mer om F-serien her. 

  Anleggsnormen NS 3961 sammen produktnormen NS-EN 54 er nødvendig i dagens talevarslingsanlegg, TOA har også en rekke andre produkter som møter kravene.

  "Man kan i hovedsak plassere produktene i to kategorier", forteller en av våre talevarslingseksperter; Håkon Bjartveit. "Du har hornhøyttalere som er ekstremt effektive, og dermed krever lite effekt, som i noen tilfeller er en fordel. Disse klarer seg godt på talelyd. Resten av de sertifiserte høyttalerne, som for eksempel de innfelte, frittstående eller kabinetthøyttalerne, fungerer også utmerket til musikk. På den måten tikker de av mange bokser for et velfungerende lydanlegg til ulike typer installasjoner."

  Les mer om TOAs EN 54 sertifiserte lydprodukter her.

   

  Bli bedre kjent med Håkon Bjartveit her.

  Har du spørsmål om produktet?