Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Panasonic_AW100_hovedbilde.jpg

  Nyhet: Panasonic AW-UE100!

  Panasonic lanserer AW-UE100W/K, bransjens første 4K/60p PTZ-kamera som støtter NDI®, SRT og FreeD.

  Bestill her!

  Kameraet støtter en rekke videooverføringsprotokoller, for eksempel NDI® med høy båndbredde. Dette muliggjør høykvalitets overføring av live video med lav forsinkelse over en enkelt LAN-kabel, og SRT, som har høy sikkerhet egnet for steder med ustabilt nettverk. Den støtter neste generasjons videoproduksjon, for eksempel opptak for live videodistribusjon. Med støtte for FreeD, som kan tilkoples et AR/VR-system uten bruk av enkoder, kan man gjøre virtuelle studioopptak.

   


  Den har også 12G-SDI-, 3G-SDI-, HDMI- og IP-utganger, slik at man kan få utdata i ulike formater, for eksempel 4K 60p/50p. Dette muliggjør konstruksjon og drift av systemet i en rekke ulike situasjoner.
  I tillegg har den roterende delen av kameraet en nyutviklet, høypresisjons direktedrevet motor som gir forbedret betjening og respons uten støy ved pan og tilt.

  AW-UE100W/K egner seg godt til bruk i en rekke produksjonsmiljøer, fra live videodistribusjon av ulike arrangementer til opptak av programmer i studio.

  Panasonic har som mål å skape et bedre liv, og en bedre verden. En stadig utvikling av utvalget av PTZ-kameraer sørger for ny verdi for proffene i bransjen for event- og liveproduksjon.

   

  Høydepunkter: 

  1. Høy båndbredde NDI® og høy effektivitets lav båndbredde NDI® | HX som standard

  Støtte for NDI® med høy båndbredde gjør det mulig å oppnå videooverføring på opptil 250 Mbps med 4K-video og opptil 125 Mbps med full HD-video. Høy effektivitets lav båndbredde NDI® | HX gir stabil videooverføring selv ved lave bithastigheter, og støttes også.

  2. Opptak med 24 x optisk zoom og en horisontal synsvinkel på 74,1°

  I tillegg til 24 x optisk zoom får man med i.Zoom superoppløselig zooming på opptil 28 x i 4K-modus og 36 x i HD-modus, slik at motiver lenger unna klart og tydelig fanges inn. Kameraet har også 1,4 x og 2 x digital utvidelseszoom, og den horisontale synsvinkelen på 74,1° gjør det mulig å ta opp et bredt område fra installasjoner med begrenset plass.

  3. 4K 60p/50p opptak og 12G-SDI-utgang

  4K 60p/50p*5 opptak med 3840 × 2160 gjør det mulig å gjøre høykvalitetsopptak i situasjoner med bevegelse. Kameraet har også fire utgangsgrensesnitt (12G-SDI, 3G-SDI, HDMI og IP) for ulike bruksområder.

  4. Støtte for neste generasjons videooverføringsprotokoll SRT (Secure Reliable Transport = sikker, pålitelig overføring)

  Sikker, stabil videooverføring kan gjøres over offentlige linjer.

  Sikkert
  Videodata krypteres før overføring, noe som gir høy sikkerhet.

  Pålitelig
  Funksjonen for gjenoppretting av datapakker detekterer og overfører automatisk på nytt datapakker som er tapt under overføringen, dette sikrer jevn, stabil videooverføring.

  Overføring
  Det fleksible og tilpassbare bufferstyringssystemet muliggjør stabil videooverføring selv på steder der nettverket har ustabil bithastighet.

  5. Høypresisjons direktedrevet motor for den roterende seksjonen

  Et støynivå på NC30 eller mindre sikres samtidig som man opprettholder høy funksjonalitet, med varierende hastighet for pan og tilt, fra langsom bevegelse på 0,08° per sekund til ekstremt høy hastighet på 180° per sekund, og en respons for presist å kunne fange inn ønsket område.

   


   

   

  Forklaringer/spesifiseringer:

  • NDI®er en ny støtteprotokoll for live videoproduksjon for IP-bruk utviklet av NewTek i USA. I dette tilfellet benyttes NDI® til å indikere NDI® med høy båndbredde.
  • SRT: Forkortelse for Secure Reliable Transport (sikker pålitelig transport).
  • FreeD er en mye brukt protokoll for overføring av kamerasporingsdata i virtuelle studioer.
  • Faktisk outputformat er UHD (3840 x 2160) 59,94p/50p.
  • Lanseringsdato kan variere fra land til land.
  • AR er en forkortelse for augmented reality (utvidet virkelighet). VR er en forkortelse for virtual reality (virtuell virkelighet).
  • Bransjens første: Ifølge Panasonics undersøkelser fra og med august 2020.
  Har du spørsmål om produktet?