Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Panasonic_projektornyheter/Panasonic_prosjektornyheter_hovedbilde.jpg

  Projektornyheter fra Panasonic!

  Panasonic lanserer denne høsten flere spennende projektornyheter både i live events og ulike faste installasjoner!

  Med fleksibiliteten til å tilpasse og skreddersy pakker basert på budsjett, størrelse og type applikasjon vil Panasonic gi brukerne innovative, kreative og pålitelige løsninger!

   Flere nyheter ble vist frem på den virtuelle messen "Projection Expo" tidligere i år, hvor Panasonic blant annet stakk av med "Best of show" priser for PT-RQ35KU og PT-LRZ35. Les artikkelen her.

   

  PT-RZ990 Series 1-Chip DLP® SOLID SHINE Laser Projector

  Gjennom lyse og klare farger, kombinert med svært nøyaktig hvitbalanse gir den nye PT-RZ990[ML1]  serien realistiske bilder og viser alt av informasjon svært tydelig med klar og fargerik bildegjengivelse!

  Projektorene i PT-RZ990-serien er i stand til vedlikeholdsfri drift i opptil 20 000 timer takket være luft- og støvtett [ML2] optiske enheter og kjølesystemer som fjerner behovet for luftfiltre., kan projektorene enkelt skjules og strømlinjeformes, noe som gir en cleanere look.

  PT-RZ990-serien gir eksepsjonell fleksibilitet og er kompatibel med et bredt spekter av linsealternativer! Alle modellene leverer WUXGA (1920 x 1200) oppløsning, med 4K-signalinngang via HDMI- og DIGITAL LINK.  Serien har fleksible valgmuligheter for å kunne tilpasse seg ulike behov.

  Denne projektorserien passer perfekt i museer og møteplasser hvor man ønsker å gi besøkende en visuelt inkluderende opplevelse med begrensede budsjetter og personale!

  Tilgjengelig fra september 2020.

   

  PT-RQ35KU Series 3-Chip DLP® SOLID SHINE Laser Projector

  Som verdens minste og letteste projektor i sin klasse er den en revolusjon for Live events.

  PT-RQ35 leverer 4K oppløsning (380x2400) med Quad Pixel Drive. Projektorene er utstyrt med en hermetisk forseglet DMD-blokk og skjermet laserdrift, og det filterløse designet muliggjør 20 000 timers vedlikeholdsfri 24/7 drift og konsekvent pålitelighet! [ML1] 

  Fremtiden av live events skal levere engasjerende og minneverdige opplevelser for publikum! Designet for å levere slående visuelle opplevelser for live events, kommer PT-RQ35K med 30 000 lumen lysstyrke, og kombinerer blå og rød laserteknologi for å levere høykvalitetsbilder fra en imponerende liten størrelse. Den nye PT-RQ35K måler bare 60% av størrelsen til forgjengeren PT-RQ32, noe som gir den et betydelig løft når det kommer til portabilitet og arbeidsflyt.

  PT-RQ35K blir tilgjengelige i desember 2020.  PT-FRZ60 Series 1-Chip DLP® SOLID SHINE Laser Projector

  Tydelige, skarpe bilder for klasseroms- og kontormiljøer!

  De kompakte og lette DLP® SOLID SHINE laserprojektorene i denne serien er konstruert for å kunne gi klare, lyse bilder i rom med mye lys, samtidig som de gir fra seg minimalt med støy. Dette gjør at de passer utmerket i for eksempel møterom og klasserom. FRZ60-serien tilbyr også enkel, fleksibel 360 ° installasjon, 2,0x zoom * og H/V lens shift, for å øke kasteavstanden og gi flere muligheter og fleksibilitet til installasjon.

  For å gjøre samarbeid enklere støtter serien 4K-signalinngang via DIGITAL LINK og HDMI-terminaler som er kompatible med CEC.  Projektorene kommer med filterfritt kjølesystem, en forseglet DMD og en støvresistent laser drive, noe som gir pålitelighet og 20.000 timer med vedlikeholdsfri drift 24/7.

  Tilgjengelig fra oktober 2020.  PT-LRZ35 Series 1-Chip DLP® RGB LED Projector

  Panasonics første "PURE LED" -projektor tilbyr livlige, engasjerende farger i møte-, lærings- og samarbeidsområder.

  Med svært lavt støynivå (så lavt som 24dB), er denne projektorserien ideell for små klasserom, møterom eller åpne rom. Som den minste og letteste R/G/B LED DLP® projektoren i 3500 lm klassen, er dette Panasonics første portable projektor som bruker den diskrete R/G/B Led lyskilden, som gir suveren fargegjengivelse og utmerket bildekvalitet ideell for alle typer applikasjoner som krever presise farger. Filterløst design i en forseglet optisk enhet og et støvresistent skap gir pålitelig drift døgnet rundt i opptil 20 000 timer med vedlikeholdsfri drift.

  Praktisk HDMI-CEC-kompatibilitet støtter avspilling med ett trykk via kompatible avspillere, slår automatisk på projektoren og synkroniserer utvalgte avspillingskommandoer. PT-LRZ35-serien er også 3D-klar med DLP®Link ™ -teknologi (krever kompatible briller).

  Tilgjengelig fra august 2020.

   

  * Tilgengelighet kan avvike. 

  Har du spørsmål om produktet?