Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Kaptein_Sabeltann/Sabeltann_web_1.jpg

  Hiv o'hoi!

  Da Covid-19 krevde at det måtte tenkes kreativt i årets Sabeltann show, var L-Acoustics Syva med på å høyne opplevelsen for publikum. 

   

  "Det var først og fremst en mental utfordring å gjennomføre så mange show", forteller Lars Hareide. Han er lydtekniker i Dyreparken, og sammen med teknikerkollega Kristian Bronebakk fikk han en stor utfordring denne sommeren. "For å kunne få inn så mange mennesker som trengs for at dette skal gå rundt, så landet vi på et vandreteater, hvor tre grupper kunne være inne og se ulike deler av showet samtidig."

   

  Dette skapte behov for to ekstra arenaer, og det var her L-Acoustics Syva kom inn i bildet. "Vi liker den soniske kvaliteten i L-Acoustics veldig godt, og den fysiske størrelsen passet perfekt inn i de to nye delene av showet. Man opprettholdt et fantastisk lydtrykk, uten at det ble for i øyenfallende".

   

  Syva passet perfekt inn i forestillingen med sitt diskrete utseende. Med Syva, Syva Low og SB18 fikk man et svært godt lydtrykk med imponerende "bånnskyv"! 

   

   

  Med 200 show avviklet på 25 dager har både teknologien og menneskene hatt en heftig sommer i Kristiansand. "Vi har hatt 100% oppetid, og spilt i all slags vær", forteller Hareide. "Det var veldig kult at vi fikk det til, og det var gøy å være med på å utvikle løsningen i et godt samarbeid".

   

   

   

  Foto: Kristian Bronebakk og Dyreparken 

  Har du spørsmål om produktet?