Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Kristian/Kristian_web_hovedbilde.jpg

  Intervju: Kristian Morvik

  Scandecs Kristian Morvik er glad i å vite ting, og han blir ekstra glad når han kan svare på det både kunder og kollegaer lurer på.


  "Jeg hadde en slags fri i går," forteller Kristian. Det viser seg at han hadde brukt fridagen til å hjelpe datteren sin med å frakte en hest til veterinæren i bil, og at han måtte ty til kreative løsninger for å få med hesten hjem igjen, da den nektet å gå inn i vognen. "Det var ikke akkurat en avslappende fridag", ler han.

  Scandecs Kristian Morvik er trebarnsfar til barn som etter hvert er blitt store, men han bidrar fortsatt i stallen til datterens hest. "Jeg har alltid vært glad i å følge barna mine i alt de har drevet med. Idrettsprestasjonene har ikke nødvendigvis alltid vært på øverste nivå, men det er gøy å se utviklingen."

   

  Fra nord til sør

  På grunn av farens jobb som flygeleder, tilbrakte Kristian sine første år i Alta, med mye tid ute i skog og mark. Av samme grunn endte familien opp i Kristiansand sju år seinere, og dette er grunnen til Kristians tydelige sørlandsdialekt. Det var også i Kristiansand at han startet sin utdannelse og karriere innenfor teknologi. "Det eneste jeg var sikker på var at jeg ikke ønsket å gå allmenn. Da jeg skulle velge studier så var det høye krav til å komme inn på Radio- og tv-reparatør, og det motiverte meg." Videre valgte Kristian Elektronikk og telematikk på Teknisk fagskole, samtidig som han jobbet deltid i Data og telematikk avdelingen på Elkjøp. "Da lederen min flyttet til Oslo som daglig leder i Elkjøp i 1997, så fulgte jeg etter som avdelingsleder, og fra da har jeg vært i Oslo og omegn. 

  Glad i vite ting!

  Etter en tid som løsningsselger av datalagring, startet Kristian med tekniske hjelpemidler for funksjonshemmede. Her hadde han teleslynge som et av sine spesialistområder, og Scandec som en av sine kunder.


  Kristian på sin første Eliaden med Scandec  i 2012. 

  "Mitt inntrykk var at Scandec var er sted med kunnskapsrike folk og kule prosjekter og produkter", forteller Kristian. Dette var årsaken til at han søkte seg til Scandec da muligheten bød seg i 2012. "Inntrykket viste seg å stemme, men det var selvfølgelig noe frustrerende å komme inn med så mange personer med sterke meninger og mye kunnskap," sier han med et smil. "Jeg fant heldigvis ut av det, og trives veldig godt i Scandec." Han trekker også frem at fokuset på kompetanseheving og kunnskap som verdi står som en sentral årsak til at han har blitt værende i Scandec i over 8 år. "Da jeg startet her var det med teleslynge som mitt spesialistområde, og jeg ble umiddelbart også mye involvert i PA og- talevarslingsprosjekter og jobber mye med dette i dag. Da var det godt å være en del av en kompetansesterk organisasjon med ansatte som var med på å sette bransjestandarder og som la til rette for at jeg skulle tilegne meg den kunnskapen jeg trengte for å kunne levere høy standard. Sånn er det fortsatt," konstaterer han. 

   
  Kristian trekker frem at det å jobbe med systemer og teknologi er en kontinuerlig prosess, og at dette er noe som gjør at han trives spesielt godt med faget og jobben. "Noe av det beste jeg vet er å kunne svare kunder og kolleger på det de lurer på. Enten fordi jeg vet det, eller fordi jeg raskt finner ut av det. Resultatet av det blir ofte gode og lange relasjoner og samarbeid, noe som er en veldig givende måte å jobbe på."

   

   
  På fritiden er Kristian glad i turer i skog og mark. 

   

  Bli kjent med andre Scandecere:

  Håkon Bjartveit
  Magne Riise
  Frode Øygard
  Lars Persen 
  Gergely Vikar 

  Har du spørsmål om produktet?