Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/LA_K3_web_hovedbilde.jpg

  Nyhet! L-Acoustics K3

  Den nye toveis K3 Line source høyttaleren gir deg full-range L-Acoustics kontur fra et kabinett som er 33% mindre enn K2, og veier kun 43 kg.

   

  L-Acoustics kompletterer sin K-serie med introduksjonen av K3. Dette er L-Acoustics' minste full-range kabinett, designet til å gi full båndbredde uten behov for en flydd, medfølgende subb.  

   

  "K3 er klar for dagens og fremtidens eventer", konstaterer Florent Bernard, direktør for applikasjonsdesign hos L-Acoustics. "Vårt designteam har laget et dual-12-tommers system med formfaktoren og prisen til et 10 tommers design, uten de iboende kompromissene som kommer med en 10 tommers høyttaler.” 

   

  K3 byr på long-throw, full-range ytelse pakket inn i et kompakt og tilgjengelig design som er spesialdesignet til små og medium store eventer og arenaer. 

   

  Det er et verktøy uten kompromisser, som er tilpasset perfekt til det nåværende eventlandskapet. Paret med K1 og K2 kan den raskt skaleres opp til eventer i større format.  

   

  K3 leverer full-range L-Acoustics kontur fra et kabinett som er 33 prosent mindre enn K2, og veier kun 43 kg. Det toveis, aktive WST systemet har et optimalisert, mekanisk design som reduserer vekt. Det har laminar vent design for lineær lavfrekvensrespons. Det har rask og forenklet rigging. 

   

  Det inkluderer også L-Acoustics Panflex teknologi, som er designet for å gi lyddesignere rask tilgang til fire horisontale dekningsmønstre: 70 eller 110 graders symmetrisk eller 90 graders asymmetrisk på begge sider. Med Panflex samt inter-element vinkler fra 0 til 10 grader, kan man skreddersy dekningen til publikumsområdet. 

   

  Se lanseringen av det nye produktet her:

   

  Har du spørsmål om produktet?