Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Williams_IR_Plus.jpg

  Skalerbart IR-system!

  Den nye IR Plus fra Williams AV er eneste av IR-system med innebygget Wifi, og kan overføre IR- signaler synkront over veldig store arealer uten forstyrrelser. 

  Bestill her!

  IR Plus M1 enheten er en modulator som gir deg muligheten til å distribuere synkrone IR-sendere over store arealer. Opptil fire strålere kan enten stables sammen for store rom-arrays eller distribueres over hele rommet for å ta høyde for fløyer i romkonstruksjon, balkonger eller andre steder i lokalet som blir liggende i skyggen.

  IR M1 Control Center kan rackmonteres eller plasseres eksternt og leveres som standard med støtte for opptil fire synkrone IR-strålere.
  Hver stråler kjører tilbake til modulatoren via en CAT5e-kabel, og leverer den lyd og effekt som trengs for å støtte den eksterne stråleren.
  Hver stråler har et dekningsareal på opptil 1650 kvadratmeter, avhengig av rommets geometri.  Om litt kommer også en utvidelsesenhet IR-A4, som gjør det mulig å ha inntil 16 IR-strålere tilknyttet M1.

  IR Plus Control Center kan også levere lyd over Wi-Fi. Kople IR M1 til en Wi-Fi multicast-ruter eller til internt nettverk. Du kan strømme lyd via Wi-Fi til appen Williams AV WaveCAST (tilgjengelig i iOS app store eller Google Play store). 

  Du kan også lese mer om IR Plus her. 

  Har du spørsmål om produktet?