Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Streamingpakker_nov_2020/Streamingpakker_nov_2020_hovedbilde.jpg

  Kampanje på streamingpakker!

  Streaming er viktigere enn noen gang, og her har vi satt sammen to premium streamingpakker med uslåelige kampanjepriser som gjelder frem til jul!


  Pakke 1: Roland VR-50HD MK2 + Panasonic HN38. Bestill her!   I 2019 kom Roland med den allsidige lyd-, bilde- og streamingmikseren VR-50HD MK2! Denne kraftige alt-i-ett maskinen er det perfekte verktøyet for små eventer, kulturhus og streamingsystemer.

  Vi har laget en skikkelig førjulspris på en pakke med VR-50HD MK2 og Panasonic sitt gode HN-38 PTZ kamera. Panasonic AW-HN38 er et kompakt og godt kamera, det leverer i alle lysforhold. Kamera styres og får strøm over nettverk.

  Mikseren har støtte for inntil seks mikrofoner inn, og den kan også styre kameraene og konvertere lyd og bilde til en 1080P USB strøm til en PC for enkel streaming. Kameraet støtter også NDI-HX for mulighet for nettverksoverføring av bilde til en dedikert NDI-HX mottager

  Pakken inkluderer Poe switch fra Luxul og kabler, og her har du en stabil og brukervennlig løsning!

   

  Pakke 2: Roland V-600HD + Panasonic UE150. Bestill her! 

   

  Dette er en pakke med Rolands flaggskip 4K mikser: V-600UHD.Denne mikseren har ingen kompromiss på bildebehandling med full 4K 10bit 4:4:4. Den har også avanserte funksjoner for å gjøre flere HD-utsnitt av et 4K kamera bilde. Det er støtte for å gjøre kontroll av PTZ kamera rett fra mikseren.

  Sammen med denne leverer vi Panasonic sitt meget populære flaggskip av PTZ 4K kamera; UE150. UE150 er et ekte, native 4K kamera med 60Hz, 20 ganger optisk zoom, 12G og 3GSDI, HDMI og fibertilkobling. Med en stor 1’’ MOS brikke gir det mulighet for HDR bilde. Kameraet støtter tre separate utsnitt, og dette kan også automatiseres fra Panasonic sin avanserte auto tracking software. Kamera har også funskjoner som Optisk bildestabilisator, nightmode, og FreeD 3D positionering for AR/VR integrasjoner, NDI-HX, direkte streaming med RTMP/RTMPS.

  For kontroll av dette fortjener denne pakken også Panasonic sin beste kontroller for PTZ RP150. En stor og god joystick, og alle nødvendige kontrollparametere tilgjengelig på flaten gir det stor trygghet og presis justering av kameraene.

   

  Scandec selger utelukkende til vårt forhandlernettverk. Er du forhandler av lyd- og bildeprodukter kan du logge inn, eller søke om innlogg her. Er du sluttbruker, kontakt oss gjerne, og vi setter deg i kontakt med en forhandler i ditt distrikt. 

  Lurer du på noe? Kontakt produktsjef Magne Nordby Riise. 

  Har du spørsmål om produktet?