Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Analog_Way/AnalogWay_gif.gif

  Analog Way!

  Nytt agentur! Det er med stor glede vi annonserer at Scandec Systemer fra nå er norske distributører av Analog Way. 

   

  Analog Way er en verdensledende designer og produsent av innovative bildebehandlingssystemer som mediaservere og bildemiksere! Produktsjef Magne Riise forteller mer i denne videoen:

   

   

  "Jeg er veldig glad for å kunne annonsere denne avtalen," sier Petteri Partinen, Area sales manager  Analog Way i Norden.

  “Scandec har høy kunnskap om bransjen, de er godt etablert i Norge og vet hvordan de skal selge og støtte krevende AV-systemer. Jeg er sikker på at dette partnerskapet vil hjelpe oss med å utvide vårt fotavtrykk i Norge, "legger Partinen til.

  "Analog Way passer kjempegodt inn i vår produktportefølje", sier Magne Riise. Scandecs produktsjef for det nye agenturet. "Jeg har jobbet med produkter fra Analog Way tidligere, og jeg gleder meg til å gjøre det igjen. Her finner man produkter til alt fra museumsinstallasjoner til de største eventproduksjonene."

  Scandec jobber fortløpende med å få på plass alle produkter i våre systemer. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål!

   

  Har du spørsmål om produktet?