Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/KS28_Sandnes_LL/KS28_Sandnes_hovedbilde.jpg

  Test av KS28!

  Sandnes Lyd og Lys har gått til innkjøp av L-Acoustics KS28 subwoofere, og ble imponert over resultatet når de testet de!

   

  "Vi fikk flere henvendelser fra kunder som lurte på om vi hadde KS28 tilgjengelig da det ble kjent at vi hadde investert i ARCS A15 og KS21. Derfor var det godt å få den på plass i vår utleieportefølje", sier Håkon Hetland i Sandnes lyd og lys. "Gjennom utstrakt bruk av systemet på både store og små arrangementer har vi blitt veldig glad i fleksibiliteten, rigge-vennligheten og ikke minst lydkvaliteten som A15 formidler. Det har en fantastisk evne til å formidle lytteglede og det er rett og slett vanskelig å ikke få det til å låte fantastisk", konstaterer han.

  Kompromissløs?
  "Med tidligere systemer benyttet vi ofte dobbel 18 tommer sub da det i dagens musikkbilde ofte er ett behov for «ekstra skyv» i bunn. Allikevel har våre SB28 vært mindre og mindre ute da vi har blitt så glad i lyden KS21 formidler. KS21 har en punch som treffer deg rett i brystet hvorav SB28 får buksebena til å blafre. Så hva om KS28 kunne være det beste av begge verdener? De siste notene helt i bunn som får frem gåsehuden, og samtidig sparker skikkelig i brystkassa? Vi gledet oss til å teste!"

  Resultatet?
  "Det er ikke lenger noen tvil for oss at KS28 er en mer moderne og bedre subwoofer. Fysisk sett er den noe større, men når det kommer til vekten er den latterlig lett med tanke på størrelse, hva kassen leverer OG nå med integrert rigging. Lydmessig er den mye mer punchy i øvre register og med mer autoritet gjennom hele frekvensområdet. Totalt sett gir dette en mer fleksibel subwoofer!"

  Også kollega Arvid Tjelta i Sandes lyd og lys lot seg imponere. "KS28 har en utrolig fet low end med en tightere og bedre punch enn SB28 i det øvre registeret. Veldig praktisk er det også at de veier mindre og har integrert rigging som gjør det lettere og mer effektivt å rigge," konstaterer han.

  "Vi gleder oss til at dagens situasjon forbedrer seg og vi kan ta fatt på og levere nye magiske opplevelser!" 


  "Det er veldig hyggelig å se at L-Acoustics systemet til Sandnes Lyd og Lys har falt i smak," sier John Idar Bakke, produktsjef for L-Acoustics her hos Scandec. Det er også klart at når de nå har landet de nyeste plattformene både i A15, KS21, KS28 og ikke minst i tillegg er på de nyeste forsterkerplattformene - LA-4X og LA12X, så har de ett høyttalersystem som de vil ha stor glede av i mange år fremover!".

  Har du spørsmål om produktet?