Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/innholdsbilder/Artikkel/mal_artikkelbilde-Gjenopprettet.jpg

  Videovegg med nesten usynlig rammekant

  Panasonics nye videovegg har ultratynne kanter på 1,8 mm. De nye flaggskipene er klare for levering i slutten av 2016.

   

  Skjermene ble vist frem på InfoComm i Las Vegas, verdens største messe for profesjonelle lyd- og bildeprodukter. TH-55VF1H er et 700 cd/m2 direktebelyst LED-panel med bezel-til-bezel-bredde på kun 1,8mm. Alene, eller satt sammen leverer den visuelle effekter selv i sterkt opplyste butikk- og sceneomgivelser. Piksel-fri, full-HD-oppløsning gjør den aktuell for bruk i multiskjerm-oppsett i kontroll- og overvåkningsrom.

  Bildeoptimaliserings-teknologi inkluderer forhåndskalibrerte display-moduser tilpasset ulike monteringssteder og innhold samt en refine-enhancer-engine som forbedrer detaljer etter bildeforstørring. Hvis flere skjermer er montert sammen justerer refine-enhancer-engine fargemetningen, og synkroniserer bildene for sømløs og flimmerfri gjengiving av bevegelse.

  -VF1H er Panasonics beste profesjonelle skjerm for signage og kombinerer en ny generasjon bildeforbedrings-teknologi med et robust IPS-panel. Dette resulterer i at den naturlige fargerenheten beholdes og gir godt innsyn fra siden. Skjermens anti-glare-behandling reduserer refleksjoner fra kunstig belysning, sier Enrique Robledo, Panasonic European Marketing Manager.

  Videoveggen er utviklet for 24/7-drift og inneholder komponenter som øker påliteligheten ved langtidsinstallasjoner. Første leveransen av skjermene er beregnet å bli i slutten av 2016.

   

  Her kan du lese mer om de nyeste Panasonic skjermene ... 

   

  Bilde av videoveggen:

  Panasonic videovegg

  Har du spørsmål om produktet?