Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Roland_V1HD_pluss_hovedbilde.jpg

  Oppgradert videomikser!

  V-1HD+ videomiksere fra Roland er den perfekte løsningen for kompakt og portabel AV-miksing. 

  Bestill her!

  Roland annonserer HD videomikseren V-1HD+ , nyeste tilskudd til produsentens V-serie med flerkanals HD videomiksere. V-1HD+ bygger på den populære V-1HD firekanalssvitsjen, og har et mer omfattende funksjonssett for avanserte mikseapplikasjoner. Samtidig har den beholdt den enkle betjeningen, den profesjonelle ytelsen og robuste påliteligheten som har gjort V-1HD til en favoritt blant brukere verden over. V-1HD+ har en allsidig HDMI I/O, omfattende kontrollmuligheter, essensielle monitorverktøy og 14-kanals lydmiksing med legendarisk Roland lydkvalitet. På den måten er V-1HD+ blitt den ultimate kompakte A/V-svitsjeløsningen for seriøse historiefortellere av visuelt innhold.

   

   

  Fra live-arrangementer og forretningskonferanser til utdanningsmiljøer og forsamlingshus – V-1HD+ er inspirert av dagens innholdsskaperes behov for å kunne gjøre mer. Enheten har fire HDMI-innganger for miksing av ulike videokilder, som for eksempel kameraer, pc-er for presentasjoner, nettbrett og spillkonsoller. Og med innebygd skalering på inngang 4 kan brukeren uten eksternt utstyr automatisk synkronisere og kalibrere kompliserte videokilder. Den har også to uavhengige HDMI-utganger, for å kunne tilpasse produksjonen på en profesjonell måte.

  Med det velkjente brukergrensesnittet vil man med V-1HD+ få en jevn og problemfri arbeidsflyt i produksjonen. Panelknapper gir rask tilgang til systemmeny, Down Stream key , bilde-i-bilde, effekter av/på og andre ofte brukte funksjoner. PGM- og PST-busser og en overgangs-/faderspak (T-Bar) er også inkludert, dette er de mest anerkjente kontrollene for videomiksing i bransjen – og den raskeste å lære seg for uerfarne brukere og frivillige medarbeidere. Med de taktile volumknappene, signal- og peaklys og markører for unity gain er det enkelt og intuitivt å justere lydnivået i full fart.

  I tillegg til kamerasvitsjing på V-1HD+ kan én enkelt operatør ved hjelp av den integrerte 14-kanals digitale lydmikseren mikse profesjonell lyd. To XLR mikrofoninnganger med valgbar fantommating kan brukes sammen med profesjonelle kringkastingsmikrofoner, og det er også en 1/8" inngang for myggmikrofon eller stereo lydkilder som for eksempel en smarttelefon. Det er også en ekstra stereo linjeinngang på RCA/phono-kontakter, og integrert digital stereo lyd fra de fire HDMI-inngangene kan også inkluderes i miksen.

   

  Alle lydinngangene på V-1HD+ har sin egen trebånds equalizer, høypassfilter, kompressor og noisegate, pluss forsinkelse dersom det er trengs å justere lyden opp mot videoen. XLR- og 1/8"-inngangene har også de-esser for å rense opp i vokallyden i sanntid. Og med limiter, trebånds equalizer og kompressor på de balanserte TRS analoge utgangene og HDMI-utgangene vil man kunne levere lyd i kringkastingskvalitet, hver gang.

  V-1HD+ inneholder flere verktøy for monitoring i sanntid, for at produksjonen både skal se og høres best mulig ut. En multiviewer-skjerm med 10 vinduer kan benyttes på den ene eller begge HDMI-utgangene, slik at man kan cue fram kamerabilder og forhåndsvise presentasjoner, og også velge lagrede stillbilder før man lar dem gå live til programutgangen. Videokameraets opptaksstatus kan monitoreres, og signalnivåmeterne vil også vises. Man har også mulighet for monitoring via hodetelefon.

   

   

  Den kraftige effektmotoren i V-1HD+ bidrar til å holde seerne engasjert med stoff som er visuelt tiltalende. Med fire komposisjons-lag kan operatøren legge til titler i nedre tredjedel av bildet, logoer, kommentarer på sosiale medier med mer. DSK-layer (downstream keyer) kan uavhengig sette sammen et bilde-i-bilde-vindu oppå en videostrøm, dette er spesielt nyttig for eventer som er både live og på nett.

  V-1HD+ har også mange andre nyttige produksjonsverktøy, blant annet støtte for tally-lys, fjerntrigging av innspilling på Atomos-opptakere og en RS-232-port som grensesnitt mot eldre utstyr.

  Kontakt oss gjerne om du lurer på noe!

   

   

   

  Har du spørsmål om produktet?