Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Biamp_nyheter_2021/Biamp_banner_main.jpg

  Biamp nyheter 2021

  Biamp kjører i gang 2021 med noen av de største oppdateringene vi har sett på lenge!

  Tesira ForteX-serien
   

  Biamp strømlinjeformer design, programmering og installasjon med neste generasjon av TesiraFORTÉ X-serien. X-serien leverer uslåelig og enkelt design, rask installasjon og god lydkvalitet i en kompakt enhet. Les mer her.

   

   


   

   

  Devio SCX-serien

  Biamp introduserer Devio SCX-serien som utvider plug-and-play-konferanser til mellomstore og store møterom. Neste generasjons lyd-hub for møterom har Biamp Launch Automatic Discovery and Tuning. Les mer her


   

   Desono EX-serien 

  En serie med premium surface mount høyttalere med lekkert design. Les mer her. 
   

   

  Biamp Launch

   


  Biamp lanserer Biamp Launch, en automatisk konfigurerings- og innjusteringsfunksjon tilgjengelig på nye TesiraFORTÉ X-serien og Devio SCX-serien. Ifølge Biamps administrerende direktør Rashid Skaf er funksjonen en av de mest betydningsfulle utviklingene i selskapets 40-pluss-årige historie. Les mer her. 

   
  I tillegg ble det lansert spennende lydmaskeringsløsninger med Cambridge Sound Management og en nyttig plugin for å automatisere systemdesign med IV6 høyttalere! 
   
  Mer informasjon kommer løpende, og kontakt oss gjerne om du lurer på noe! 
   
  Har du spørsmål om produktet?