Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Pan-pt_mz880/Panasonic_MZ880_web.jpg

  Nye Panasonic PT-MZ880

  Projektorserie med WUXGA-modeller med optimal balanse mellom høy lysstyrke, levende farger og klar synlighet i godt belyste rom.

   

  Nå kan du få en ukes gratis demo av projektoren! Book her! 


  Den nye PT-MZ880-serien av projektorer ser ut til å bli enda mer populær enn sin forgjenger, PT-MZ770, som hadde en markedsandel på 40%*. Med oppdaterte funksjoner for å forenkle set-up, suveren bildekvalitet og miljøvennlig design, er den nye serien med projektorer ideelle for et bredt spekter av bedrifter, skoler og museer.

  Den nye serien består av PT-MZ880 (8000 lm), PT-MZ780 (7000 lm) og PT-MZ680 (6000 lm). Dette er WUXGA-modeller med en raffinert Multi-Laser Drive Engine for optimal balanse mellom høy lysstyrke, levende farger og klar synlighet i godt belyste rom.

  7 valgfrie linser dekker alle typer installasjoner med kasteavstander fra 0.330:1 til 7.12:1. Blant de kompatible linsene finner man også den nye Zero-Offset Ultra Short Throw Zoom lens, ET-ELU20.

  Effektiv kjøling begrenser støy til så lite som 26 dB (PT-MZ780 / MZ680) eller 28 dB (PT-MZ880), slik at publikum kan fokusere på innholdet som blir presentert.

  Med programvaren Geometry Manager Pro med Free Grid har man et verktøy som gjør det enklere å lage engasjerende innhold, i for eksempel museer. Her kan man blande bilder over flate eller buede skjermer, og programvaren utdyper funksjonaliteten til den innebygde Edge Blending-funksjonen for profesjonelle resultater. 

  Smart Projector Control er en fjernkontrollapp for iOS- og Android-enheter som kan brukes til å justere, kontrollere og overvåke opptil 64 projektorer enkeltvis eller samtidig, hvor som helst innenfor rekkevidden til det trådløse nettverket. Appen kan brukes til å slå enheter på eller av, velge et inngangssignal og justere projektorens OSD-menyinnstillinger via enhetens berøringsskjerm mens projektoren er i standby-modus eller slås på med lukkeren på.

   

   

  Har du spørsmål om produktet?