Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/ISE_webbanner.jpg

  Nyheter fra ISE!

  Vi fikk se mange spennende nyheter under årets messe i Amsterdam! 

  ISE 2019 var full av spennende nyheter fra våre leverandører! Vi i Scandec gjør vårt ytterste for å holde oss oppdaterte, for å kunne tilby optimale løsninger og produkter for ditt prosjekt. Kontakt oss gjerne for mer informasjon. 

  Panasonic:

  Med en av messens aller største stands introduserte Panasonic flere spennende nyheter.
  Blant annet nye projektorer i VMZ-serien! Her brukes Panasonics unike kjøleteknologi, noe som gjør dem til verdens minste og letteste laserprojektorer i sin lumenskategori (opptil 6000). Med en vekt på mindre enn 7,2 kg, vil den kompakte kroppen passe inn i hvilket som helst rom. Se video her.

  RQ50K: Verdens minste 50 000 lumen native 4K projektor. (Tilgjengelig i desember 2019). Se video her. 

  MZ770-serien med 3LCD laser projektorer kombinerer rik bildekvalitet med utmerket systemfleksibilitet. Med opptil 8000 lumen er projektorene ideale for store flater i auditorium og godt opplyste rom.

  Panasonics skjermserie EQ1 gir detaljerte 4K bilder med en naturlig dybdefølelse. Skjermene er tilgjengelig i flere størrelser, og passer dermed inn i mange typer installasjoner.

  Biamp

  Med desono C-IC6 konferansehøyttaler er Tesira-plattformen nå en komplett løsning for møte- og konferanserom. Disse kan brukes som tradisjonelle, passive høyttalere eller kan kobles sammen med Biamps nye og innovative AMP-450BP.

  Tesira serien får også nye og lekre mikrofoner til tak og bord med TESIRA® TCM-XA PARLÉ AVB BEAMTRACKING™ takmikrofon, og TESIRA® TTM-X PARLÉ AVB BEAMTRACKING™ bordmikrofon. Med Beamtracking teknologien får man 360 graders dekning av møterommet.

  Nye Tesira forsterkere tilbyr fleksibilitet gjennom asymmetrisk effektfordeling, valgbar høyttalerimpedans og flere tilkoblingsalternativer.

  Cambridge sound masking lar bedrifter i alle størrelser beskytte private samtaler, redusere distraksjoner, og dermed øke produktiviteten. 

  Med Crowd Mics kan man gjøre om alle smarttelefoner og tablets til personlige mikrofoner og interaktive responssystemer. Se kort video her. 

  Les mer om Biamps produktnyheter her. 

   

   

  L-Acoustics

  L-Acoustics introduserte den ultrakompakte X4i. En kraftig, men utrolig diskret høyttaler, som leverer lydkvaliteten man forventer fra et L-Acoustics produkt.

  De lanserte også en ny integrasjonsmodul til Crestron, som gjør det mulig for Crestron brukere å kontrollere L-Acoustics markedsledende forsterkere og P1 AVB prosessor. Denne vil være klar for nedlastning i løpet av Q1. Les mer her.

   

  Electro-Voice

  Electro-Voice introduserer RE3 UHF, en ny produktserie med trådløse mikrofoner. Serien har blant annet 36 MHz båndbredde, 8 grupper med opptil 22 frekvenser per gruppe, Electro-Voice ND og RE hoder (Shure kompatibelt) og valgbar høy/lav sendereffekt 10mW/50mW.

  Evid P6.2 er en spennende 6,5 tommer pendelhøyttaler som fås i sort og hvit. Den har 8ohm/75W eller 100V (30/15/7.5/3.75W), 115grd åpning, og 60-20KHz.

  RE420/520 er håndholdte kondensatormikrofoner er oppgraderinger av RE410/510, og er spesialdesignet for å levere «best i klassen» lydkvalitet til optimal pris.

  Les mer om nyhetene fra Electro-Voice her. 

   

  Williams AV


  BluePOD Conference Mate Bluetooth® er et system som gjør telefonkonferanser enkelt og sømløst. Enkel oppkobling via bluetooth på mobilen. Se video her. 

  The Audio Presenter HUB: Et system som gjør det enklere å koble til trådløse enheter I dine møteromspresentasjoner. Den integrerte video huben støtter bade kablet USB og HDMI video komponenter, og trådløse mobilenheter via Airplay, Chromecast og Miracast. Utgangene inkluderer HDMI (støtter opptil 4K) o gen USB mediaport for å koble til PC for videokonferanse. Se video her. 

  Wavecast: Lyddistribusjon via nettverk til intuitiv app for mobiltlf, IOS og Android. Støtter unicast og multicast. Kan settes i nettverk for flere kanaler. For blant annet hørselassistanse, forelesninger osv.  

   

  Aurora Multimedia:

  Aurora viste frem blant annet ReAX, som er et plattformfri web-basert styresystem med åpen kildekode (Javascript/HTML5) for programmering. ReAX er en ikke-proprietær standard som vil gå på tvers av teknologi, og på sikt på tvers av produsenter. Den har gratis, felles programvare (Core Studio) for både paneldesign og kildekode i-ett. 7" og 10" touchpanel, 2 kontrollprosessorer samt en serverløsning er tilgjengelig med ReAX Engine innebygget som stand-alone prosessorer. Tilgjengelig våren 2019. I denne videoen snakker CEO Paul Harris mer om ReAX og andre nyheter. 

   

  Digico

  S-Serie miksere: DMI kort til S-Serien miksere. A3232 DMI kortet gjør det mulig å koble til de nye DiGiCo A168 mobile stagrackene med 16 mic innganger og 8 linje utganger. Totalt kan 4 rack kobles til et A3232 DMI kort der 2 og 2 rack kaskadekobles via vanlig Cat5E.

  SD V10 software:  V1068 til SD miksere. Denne gir nå full fil-kompabilitet mellom Quantum 7 og resten av SD-Serien. V1068 gir også støtte for det nye DMI AMM automix kortet for SD12 og SD7 Quantum. DMI-AMM automix kortet gir da 64kanaler med automix direkte i mikseren. Automixeren kan deles inn i to grupper, A og B og hver gruppe kan tilordnes med så mange av de 64 kanalene man ønsker. Tilgjengelig iQ1. Nye DiGiCo miksere vil komme med ny versjon.


  Software V1.1 for 4rea4: Denne inkluderer en 64 kanals automix i 4rea4 uten behov for DMI-AMM kort som kan deles inn i inntil 4 x 16 kanaler automix. I tillegg tilfører V1.1 flere funksjoner som MIDI automasjon, Brukergrupper med forskjellige tilgangsnivåer, enklere tilordning av kanaler til tilgangsnivåer samt mye mer.

   

   

  Iadea:

  Iadea er vår leverandør av skjermer til møteromsbooking, og fokuserte også mye på mulighetene i Retail på ISE. Iadea kommer med nye touchskjermer fra 10" opp til 32", en helt ny 10" med innebygd NFC (1088), og passive superbrede skjermer på 21/28/37",

  Det er verdt å merke seg at de fleste av skjermene deres og 4K playere kan brukes med Samsung Magic info (krever lisens).

   

  Roland

  Kommer med en mikser spesialdesignet for "vloggere", hvor brukervennlighet står i fokus. Den er laget for å kunne enkelt mikse mellom 3 sett av HDMI og mikrofon inn, og den sender 1080P på USB3,0 til PC driverfritt. Levering medio Q2. Se video her. 

   

  Har du spørsmål om produktet?