Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Cambridge_hovedbilde_2.jpg

  Har dere problemer med støydistraksjoner?

  Scandec har gleden av å introdusere lydmaskeringsløsninger fra Cambridge Sound Management. 

  Cambridge har nå blitt en del av anerkjente Biamp, og tilbyr lydmaskeringsløsninger som reduserer støydistraksjoner og med det forbedrer produktiviteten til ansatte i åpne landskap og hinder spredning av sensitiv informasjon.

  - I utgangspunktet er det to grunnleggende faktorer til at man trenger sound masking på arbeidsplassen, forklarer Hans Arne Mehus, som er Scandecs produktansvarlig for Cambridge Sound Management og Biamp.
  - Den første er behovet for å redusere distraksjoner, slik at man får konsentrert seg og vært mer produktiv på arbeidsplassen. Den andre er å kunne gjennomføre samtaler både på telefon og i møter med kolleger, hvor informasjonen som deles ikke er ment for andre. Interessant nok er den største distraksjonen i åpne landskap nettopp at man hører hva som blir sagt i andre samtaler, øker man informasjonssikkerheten ved å gjøre tale mindre tydelighet reduserer man samtidig opplevd distraksjon for resten av kontormiljøet.

   

  Utfordringer med åpne landskap
  Mange arbeidsplasser i dag har åpne landskap. Dette er bra for samarbeidet, men produktivitet og informasjonssikkerhet kan bli negativt påvirket. Ved å benytte lydmaskering fra Cambridge Sound Management i et slikt område tilfører man en svak bakgrunnslyd for å redusere tydeligheten i samtaler.  

  Lyden som legges til likner lyden av luftstrøm, og den er spesifikt konstruert for å maskere frekvensområdet hvor man finner menneskelig tale.

  - Trikset er å bruke en skreddersydd lyd som blender inn i miljøet, forteller Mehus. En maskeringslyd bør være behagelig og flyte inn med resten av miljøet, og den må ikke være irriterende. På den måten blir det akustiske miljøet mer komfortabelt.

  Cambridge Sound Management er verdens største leverandør av løsninger for lydmaskering, og tilbyr maskeringsteknologi som fungerer i alle typer bygg. Systemene er enkle å installere, kan skaleres ved behov, og kan monteres i eksisterende konstruksjoner.

  Se video:

  Har du spørsmål om Cambridge Sound Management? Kontakt Hans Arne Mehus på 99 42 39 99, eller hans.mehus@scandec.no.  

   

  Har du spørsmål om produktet?