Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/LA-Audio/X4i_hovedbilde.jpg

  Møt L-Acoustics X4i!

  Imponerende lyd i liten forpakning! 

  Forhandler? Bestill her!

  Når man skal ha høyttalere inn i små rom pleier man å måtte ofre lydkvalitet for riktig passform. Det er ofte et kjent problem at en høyttaler som gir kraftig, klar lyd også er for stor for moderne, arkitektoniske applikasjoner. Men ikke nå lenger! L-Acoustics lanserer X4i, som gir deg det beste fra begge verdener: den imponerende lyden man forventer fra en L-Acoustics høyttaler i en kompakt og værbestandig innpakning.

   

  X4i er kun 9,9 cm dyp, og kan bli skjult i vegger, tak, trapper, scenelepper og pit-rails, men fortsatt produsere signaturlyden av et L-Acoustics-konstruert, solid trekabinett. X4i coax høyttalere er meget fleksibel og ideell i en rekke applikasjoner som distribuert lyd, fill og som en del av multikanals L-ISA systemer.


   

  På egen hånd er X4i ideell for vokalforsterkning og med en Syva Sub kan den også brukes til bakgrunnsmusikk både innendørs og utendørs i barer, restauranter, museer, konferanserom, butikker eller andre steder hvor premium lyd vil gi det lille ekstra for opplevelsen.

   

  Har du spørsmål om produktet?