Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Auditroium.jpg

  Sjekk ut Cort Adelers gate 30!

  Sammen med en av våre forhandlere har Scandec levert AV-løsningen til Cort Adelers gate 30 i Oslo.

  Et moderne bygg hvor Entra leier ut lokaler til flere typer aktører, så brukervennlighet har blitt vektlagt. Det er levert AV-løsninger til auditorium, møterom og kantine.

   

  AUDITORIUM:

  Her finner man en løsning som enkelt tilpasses rommet om det skal brukes som to små auditorium, eller et stort. En bryter i skyvedøren definerer hvordan anlegget skal fungere.

  Hver for seg er auditoriene brukervennlige med lyd, laserprojektor og lerret, og videokonferanse med PTZ-kamera. Hvis auditoriet benyttes som et stort har man da tilgang til to kameraer, slik at man kan streame foreleser og publikum i salen samtidig. Dette egner seg godt for bruk av video i Skype og Teams. 

  Det er mikrofoner i salen med beamtracking-teknologi som gjør at lyden som plukkes opp i rommet, eliminerer bakgrunnsstøy og fokuserer på stemmen i rommet og hvor den kommer fra. I tillegg er rommet utstyrt med trådløse mikrofoner.

  Touchpaneler i rommet styrer mikrofon, programlyd, projektor og lerret med et enkelt brukergrensesnitt. 

  MØTEROM:

  Det er blitt levert AV-utstyr til et lite og et stort møterom. Rommene er utstyrt med Biamp Devio for videokonferanse, Panasonic-skjerm, takmikrofon, PTZ-kamera (webkamera i lite møterom) og bordbrønner. Styring skjer via et enkelt brukergrensesnitt på touchpanel på bordet. Ved internmøter benyttes AV-over-IP for distribusjon av bilde fra bord til skjerm.

   

   

  KANTINE:

  Stor 86" Ctouch touchskjerm for presentasjoner og fremvisning, og en mindre Panasonic smart-tv i området med shuffleboard og fotballspill, for visning av sport og underholdning. I taket er det innfelte høyttalere lakkert i takets sorte farge, slik at de er svært lite synlig, men allikevel leverer god lyd. Dette lagt vekt på at anlegget skal fungere godt både til møteaktivitet og festligheter. Det er trådløs mikrofon og mulighet for å koble til musikk via Bluetooth.

   

  I denne løsningen har vi benyttet produkter fra:

  Biamp

  Panasonic

  Avonic

  Aurora

  Electro-Voice

  IAdea

  Audio-Technica

  Projecta

  CTouch

  Dynacord

  Williams AV

  Luxul

  PanConnect

  TOA

  RDL

  Har du spørsmål om produktet?