Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Arcs_hovedbilde.jpg

  Nye muligheter med ARCS!

  Scandec og L-Acoustics lanserer nye ARCS i Norge! 

  Kontakt oss på post@scandec.no eller 66 81 27 00 for mer informasjon eller booking av demo!

  • Line source LF-ytelse (>10dB LF-contour)
  • Eksepsjonell skalerbarhet (50 til 5000 PAX)
  • Plug & play enkelhet
  • Høy output (137/140/141/144 dB SPL max)
  • Inngangsportalen til L-Acoustics’ utleienettverk
  • Fleksibel dekning (2+2 ulike høyttalere, samt konfigurerbare L-Fins)
  • Kjapp, integrert rigging
  • Allsidig bruk (horisontale og vertikale array)
  • Lettvekt (20/22/33/35 kg)

   

  Hva?
  Den nye ARCS-familien består av A15 og A10, passive 15’’ og 10’’ constant curvature høyttalere. Disse er tilgjengelige i to distinkte dekningsmønstre og har i tillegg konfigurerbare åpningsvinkler. A15 Focus og A10 Focus leverer høyere SPL i en smalere ti-graders innpakning for økt kastlengde, mens A15 Wide og A10 Wide tilbyr en bredere 30 graders åpningsvinkel for utvidet dekning. I begge varianter kan Focus og Wide modellene brukes individuelt som konfigurerbare direktive punktkildeelementer. De kan også settes sammen til større høyttalerheng og benyttes som en vertikal eller horisontal line source. Den passive 21’’ subben, KS21, kompletterer familien og øker systemets LF-contour og båndbredde ned til 30hz.

  Hvorfor?
  ARCS familiens nye medlemmer, A10 og A15 er tilpasset utleiefirmaer i alle størrelser. Firmaer som ser etter et system som dekker ett bredt område av applikasjoner. ARCS-serien kombinerer enkelhet i bruk og
  rider-vennlighet. Den tilbyr Line Source kvalitet for publikum fra 50 til 5000 personer. ARCS-familien gir deg mye kvalitet for pengene og tilbyr fleksibel rigging ved å skalere systemet til størrelsen produksjon. Dette gir utleiefirmaet muligheten til å etablere et solid forhold med en premium merkevare. ARCS-systemet kan utvides parallelt med utleiefirmaets vekst.

  Hvor?
  Nye ARCS A10 og A15 gir deg skalerbare løsninger med høy ytelse for små til store arrangementer i forbindelse med firmaers kick-off, teatre, kirker, utesteder, klubber og andre flerbrukslokaler. ARCS-familien kan også supplere L-Acoustics løsningen i større produksjoner. Da benyttet som fill eller delayer for de største
  festivalscenene, i arenaer og i kulturhus og teater.

   

  Book demo i dag! Vi kommer gjerne på besøk. 

  post@scandec.no

   

  Har du spørsmål om produktet?