Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Sandes_LL/Sandnes_lydoglys_hovedbilde.jpg

  Først ute med nye ARCS!

  Sandnes Lyd og Lys er Norges første med det nye ARCS systemet fra L-Acoustics.

   

  – Det aller kuleste med nye ARCS er at det låter så mye større enn det faktisk er, sier Håkon Hetland i Sandnes Lyd og Lys. Også kollega Arvid Tjelta er fornøyd med nyinnkjøpet. 

  – Det låter rett og slett ufattelig kult rett ut av eska, konstaterer han. 

   

  – Mye av målet vårt er å ta med oss en skikkelig god lydopplevelse også til mindre arrangementer, og det får vi muligheten til med dette systemet, ettersom det er en så optimal kombinasjon av lav vekt, størrelse og høyt lydtrykk med mulighet for å justere spredning etter behov og arrangement, informerer Hetland, som også legger til at det er en stor bonus for dem at systemet er så skalerbart.

  – Da fikk vi muligheten til å gå for en svært anerkjent merkevare, ettersom vi kan vokse med systemet, forteller Hetland.

   

  Sandnes Lyd og Lys hadde også den tidligere varianten av ARCS, og er overbevist om at det nye systemet vil gi enda flere en fantastisk lydopplevelse.

  Riggen vil kunne sees og høres på diverse utleier, arrangement og konsert i Sandnes og Rogaland fremover. Ønsker du å leie, kan du kontakte gutta i Sandnes Lyd og Lys på post@sandneslydoglys.no

   

  Les mer om nye L-Acoustics ARCS her. 

   

  Oppdatering! Sandnes lyd og lys var så fornøyde med nye ARCS at de valgte å utvide med mer før jul i 2019.

   

   

   

   

  Har du spørsmål om produktet?