Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Roland_VR50HD_mK2/Roland_mikser_hovedbilde.jpg

  Nye Roland Miksere på vei til kunder!

  Revolusjonerende VR-50HD MKII Multi-Format AV er perfekt for utleie og kulturhus! 

   

  VR-50HD MK II Multi-Format AV Mikser er en arbeidshest! Basert på tilbakemeldingene fra brukerne av MKI har Roland utviklet neste generasjons alt-i-ett AV-Switch med USB 3.0 streaming. Mikseren er enkel å betjene og kommer med tilkoblingsmuligheter og fleksibilitet som er best i klassen, slik at du kan jobbe med et bredt spekter av arrangementer.

   

  Scandec har allerede levert de to første mikserne til norske kunder. Innkjøpene blir begrunnet slik av sluttbrukerne: 

  "Det som var utslagsgivende for at vi gikk for MK2 var i hovedsak mulighetene for kontroll av PTZ-kameraer og at man kan lagre presetposisjoner i mikseren. Ellers som helhet at vi kan avvikle både presentasjon av lyd og bilde og samtidig streame fra samme enhet er fabelaktig. Dette vil gi større robusthet tror vi."

   "Vi har vært så fornøyde med vår VR-50HD at når en oppgradert versjon ble lansert så var det ingen tvil om at det var på tide med en oppgradering. Etter 4,5 problemfrie år med MKI så gleder vi oss stort til å ta i bruk MKII. Noe av det vi gleder oss mest til er kraftig oppgradert audio-del, med nye pre-amper, mute/solo-knapper på hver kanal og automix , samt direkte valg av AUX kilde på panelet."

   

   

  Av gode grunner til å velge denne mikseren kan vi nevne: 

  • Nye preamper, med mute og solo.
  • Egen knapperekke for Aux bus.
  • Automiksing
  • Kontroll av PTZ kameraer
  • Ukomprimert overføring til USB for opptak eller streaming.

   

  Les mer om VR-50HD MKII

   

  Har du spørsmål om produktet?