Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Hovedbilde_beamtracing.jpg

  Krystallklar videokonferanselyd med Beamtracking!

  Biamps teknogi for møteromsmikrofoner gir eksterne møtedeltakere en naturlig og god lydopplevelse! 

  Beamforming-teknologien i møterom er en stor forbedring for lydkvaliteten for møtedeltakerne du kommuniserer med. Den kjente teknologien gjør det mulig å forbedre lydkvaliteten ved at mikrofonen bare plukker opp lyd fra ett spesifiserte områder i rommet slik at man fanger opp mindre uønsket lyd.

  Biamp har tatt med seg det beste fra denne teknologien, og videreutviklet sin egen Beamtracking-teknologi. Her har man strukket det enda litt videre, og utviklet en mikrofonteknologi som automatisk setter opp beamforming etter hvor folk er i rommet.

  Se og bestill Biamps mikrofoner med Beamtracking her. 

  Minimal set-up
  Med en Biamp Parlè mikrofon kan du dekke et stort område, uten å bruke tid på å konfigurere hvordan den skal forholde seg til rommet, noe som reduserer installasjonstiden betraktelig. Dette er mulig fordi mikrofonene identifiserer og låser seg til en signalkilde, selv om personen som snakker beveger seg rundt i rommet.

  Intelligent stemmemixing
  Biamp’s beamtracking-mikrofoner har funksjonalitet som på intelligent vis mikser lyden fra en samtale rundt et bord. På denne måten vil den som lytter fra en annen lokasjon få en mye mer naturlig opplevelse av lyden.

  Et møterom med Biamp-teknologi vektlegger brukeropplevelsen. Ikke bare med teknologien, men også måten mennesker samhandler med produktene. Møtedeltakere er frie til å bruke interaktive skjermer og whiteboards, og bevege seg rundt som de ønsker, uten at det går ut over lydkvaliteten.

  360° dekning
  Med tre 120° eller fire 90° soner som samtidig identifiserer og styrer seg mot de som snakker, har Biamps møteromsmikrofoner en stor konkurransefordel i at de lar eksterne møtedeltakere føle seg som en naturlig del av samtalen. Stemmer fra ulike soner mikses jevnt, slik at alle høres, ikke bare den som snakker høyest eller er nærmest mikrofonen.

  Kontakt oss gjerne for mer informasjon om Biamp, Beamtracking og møterom. 

   

  Har du spørsmål om produktet?