Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Pusterom_SD12_hovedbilde.jpg

  SD12 til Pusterom Eventbyrå!

  Gutta i Pusterom Eventbyrå stakk innom oss for å hente sin splitter nye DiGiCo SD12 Mikser.

  SD12 er DiGiCo sitt seneste tilskudd i SD-serien. Denne mikseren henter alle de beste egenskapene fra hele DiGiCos range. Den leveres med to 15" touchskjermer, innebygget UB/MADI og selvsagt Core 2 med full prosessering på alle inn og utganger.

   

  Les mer her. 

   

  –Vi er ikke redde for at denne investeringen ikke skal lønne seg, sier Pål-Magnus Slåtto. Pusterom Eventbyrå opplever stor pågang om dagen, og har merket nyinnkjøpet har skapt entusiasme blant flere av deres kunder. En av årsakene til det er at dette er den første SD12 mikseren til utleie i Oslo-området. 

   

  – Den kommer til å være tilgjengelig i Oslo og Kristiansand på kort varsel og tilgjengelig på utleie når vi ikke bruker den selv, forteller Slåtto.
  – Vi har også diverse DMI-kort tilgjengelig for å imøtekomme behov for forskjellige protokoller, og mikseren kommer standard med Digico sitt splitter nye 64@96K Dantekort og Waves.

   

  Mikseren blir først å finne på julekonsert med Kirkens Bymisjon, før den skal ut på mange spennende arrangementer med gutta i Pusterom og deres kunder.

   

  Har du spørsmål om produktet?