Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Bluesound/Bluesound_hovedbilde.jpg

  Bluesound Professional

  Scandec distribuerer nå produkter fra Bluesound professional, som lager løsninger for streaming av musikk og annen lyd til bedriftsmarkedet!

  Bluesound Professinal gjør det enkelt å sette opp og bruke et lydsystem av høy kvalitet i kommersielle miljøer. Her kan man spille av innhold både fra velkjente streamingtjenester, samt lokalt- og nettverkslagret innhold. Innholdet styres enkelt fra en app, og dette fungerer svært godt i butikker, restauranter, hoteller og liknende! Lyden styres fra valgfri enhet, og fungerer med datamaskiner, mobile enheter, integrasjon med tredjeparts kontrollsystemer, og dedikerte paneler. 

  I hjertet av Bluesound Professional systemet finner vi nettverksbaserte streamingbokser som kan benyttes til å styre innhold på de høyttalerne man selv ønsker. Her kan man velge mellom en streamingboks som støtter en enkelt sone, og en som støtter flere. Løsningen er skalerbar, og man kan utvide med så mange soner man ønsker, og hver enkelt sone kan spille ulikt innhold, og styres fra samme sted. Med disse streamingboksene har du umiddelbar tilgang til å spille millioner av sanger fra dine eksisterende webbaserte musikktjenester, tilkoblede nettverk, eller lokalt lagret innhold, og man kan også streame internet radio og podcaster. Alt styres igjennom den intuitive BluOS appen!

  Den aktive høyttaleren fra Bluesound Professional er svært god lyd i en liten pakke, med innebygget soneavspiller og forsterker. Den har ingen fysiske knapper, og kan kun styres fra appen, noe som gjør at ikke kunder eller besøkende kan endre innholdet som spilles av.

  Det er også tilgjengelig panel til systemet, slik at man kan utføre enkle ting som å justere volum og sette innholdet på pause.

  Bluesound er tilgjengelig med følgende tjenester: 

  Har du spørsmål om produktet?