Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Quantum_338_hovedbilde.jpg

  Nyhet! DiGiCo Quantum 338

  Scandec var på plass på NAMM i Los Angeles, da DiGiCo lanserte Quantum 338. Mikseren er et betydelig sprang framover i ytelse og tilkoblingsmuligheter
  – i et bemerkelsesverdig kompakt format. 

  Den nye mikseren følger på den måten opp Quantum 7 i å definere framtiden for miksing av lyd.

  Quantum 338 har en hel rekke nye designfunksjoner og forbedringer for å skap best mulig fleksibilitet for brukeren, og er så rask i bruk som bare Quantum kan. Den er basert på sjuende generasjons FPGA-er med en helt ny systemarkitektur. Mikseren kombinerer velprøvde og testede arbeidsflyter med meget stor prosesseringskraft og dessuten dristig innovasjon, inkludert en slående, ny «dark mode».

  Under panseret – Ultimate Stadius!

  Quantum 338 gir deg tre 17-tommers, 1000 nit multitouch-skjermer med høy lysstyrke, der både meterbro og soft hurtigvalgknapper vises på hver skjerm for rask, intuitiv betjening. I tillegg er 70 individuelle TFT-kanaldisplayer med i det flytende Quantum-chassiset pluss 2 dedikerte, brukerassignerte fadere, med hvert sitt meter med høy oppløsning.

  Det er den nye «Ultimate Stadius» 32-bit ADC og DAC-konverteringen som sørger for en slik overlegen ytelse samt for de lokale lydtilkoplingene. Dette er innebygd som standard i Quantum 338, sammen med seks enkle eller tre redundante MADI-tilkoplinger, doble DMI-slots og et innebygd UB MADI USB opptaksgrensesnitt.

  Mustard Processing kanalstriper, Spice Rack plugin-stil native FPGA prosesseringsvalg, Nodal prosessering og True Solo følger med som standard.

  I/O

  Med opptil 128 inngangskanaler med 64 busser og en 24 x 24 matrise, alle med full kanalprosessering, tar Quantum 338 innebygde mikser-I/O-er et langt skritt framover.

  Mikseren har 8 lokale mikrofon-/linjeinnganger og 8 lokale linjeutganger, alle med 32-bits «Premium Stadius»-konvertere. Man vil dessuten ha tilgang til 4 stereo AES/EBU inn/ut, trippel redundant MADI inn/ut (som også kan konfigureres som 6 MADI I/O ved 48 kHz), doble DMI kortplasser, støtte for to andregenerasjons Optocore-loops, et innebygd UB MADI USB-grensesnitt med mer. Med et SoundGrid grensesnittkort kan tilkopling for Waves også legges til, dette gir inntil 64 I/O kanaler i tillegg.

   

   

   

  Har du spørsmål om produktet?