Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Kara_2_web.jpg

  Nyhet: Kara II

  L-Acoustics lanserte en ny og oppgradert Kara II under NAMM i Los Angeles i januar. 

  KARA II er en del av K-serien, et modulært line source-system som kan anvendes frittstående eller sammen med subwooferen SB18. Kara II er en variable curvature line source og har SPL i forhold til vekt og fotavtrykk som er ledende for sin klasse. Den er ideell der det kreves klar lyd og lange kastlengder. For eksempel ved ulike typer utøvende kunst, i forsamlingshus/menigheter, større bedrifter samt ved spesielle eventer.

  Kara II er basert på Kara høyttaleren, og med PanflexTM får man større fleksibilitet. Ett enkelt Kara II-kabinett har fire horisontale direktivitetsmønstre:
  70° eller 110° symmetrisk og 90° asymmetrisk hver vei. Med en bedre kontroll av direktiviteten gir 70°-innstillingen ytterligere 2 dB SPL sammenlignet med 110°-innstillingen, dette øker kastlengden. Med Panflex og justerbare vinkler mellom elementene fra 0° til 10° kan en Kara II line source høyttaler nøyaktig tilpasses enhver publikumsgeometri.

  Kara II kan brukes alene som hovedsystem for forsterkning av vokal- og musikkmateriale der det er lavere krav til bass, eller som supplement til større lydsystemer for fill og delay. Kara II system med tilhørende subwoofer SB18 kan håndtere alle typer lydmateriale der det kreves båndbredde, contour og output.

  “Det er en grunn til at Kara stadig har vært en bestselger. Den lette og kompakte formfaktoren og kraftig SPL gjør Kara til et perfekt verktøy for mange slags eventer eller for permanente installasjoner. Da vi introduserte Panflex for bransjen, sa kundene at dette var det eneste som manglet ved Kara. Vi lyttet til det de sa, og den nye Kara II tar vårt sortiment av mellomstore line array inn i en ny epoke: høyere direktivitet og forbedret polarstabilitet.”

  Florent Bernard,
  Executive Director of Application Design hos L-Acoustics

   

   

   

   

   

  Har du spørsmål om produktet?