Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/ScandecSverige_logoer.jpg

  Vi etablerer oss i Sverige!

  Etter 35 år med solid vekst som distributør av lyd- og bildesystemer i Norge, er Scandec Systemer AS nå klare for å utvide virksomheten til det svenske markedet.

  ”Vi kommer til å benytte samme forretningsmodell som har vært fremgangsrik for oss i det norske markedet, hvor vi i tillegg til rollen som distributør for markedsledende produsenter, også fokuserer på å være en partner som tilbyr høy kompetanse, lang erfaring og god kvalitet”, sier Håkon Rønning, en av gründerne av Scandec Systemer AS i Norge. Rønning jobber nå intensivt med planene for lanseringen i Sverge, sammen med ledelsen i Scandec Systemer, og bedriftens CEO Knut Øversjøen.

  Primært kommer Scandec System AB til å representere anerkjente produsenter, med porteføljen fra BIAMP, Apart, Community, Cambridge Audio, Audio Technica og Aurora Multimedia. Med disse merkevarene kommer Scandec System AB til å være en profesjonell partner for AV-integratører, elektroinstallatører og andre aktører innen pro-audio, elektro og AV i Sverige.

  Bedriften Scandec System AB kommer til å ha kontor nært Stockholm Sentrum, der erfarne selgere, systemdesignere og ledelse allerede har, - eller er i ferd med å bli ansatt. Dessuten kommer det innen kort tid å ansettes en teknisk sjef som løpende kommer til å samarbeide med systemutviklerne i Norge, for å skape systemløsninger og teknisk underlag av høyeste kvalitet.

  ”Scandec Systemer AS Norge ser et stort vekstpotensiale i det svenske markedet, og vi prioriterer å rekruttere medarbeidere som passer inn i bedriftskulturen og teamet. Basert på erfaringer og veksten vi har i det norske markedet,  så vet vi  at team-work, høy kompetanse og optimaliserte arbeidsmetoder med bedriftsmarkedet er nøkkelen til suksess. Vi har som mål å være en førsteklasses partner til bedrifter i vårt marked”, avslutter Rønning.

   

  For mer informasjon, vennligst ta kontakt på;

  Telefon: + 46 8-403 031 32

  Email: post@scandec.no

  Har du spørsmål om produktet?