Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/Evolve_30M.jpg

  Evolve30M

  Perfekt for alt fra skoler til små konserter på puben; Evolve30M fra Electro-Voice gir deg god lyd med enkelt oppsett og super portabilitet. 

  • Raffinert design
  • EV-konstruerte komponenter i profesjonell klasse og førsteklasses byggekvalitet
  • Superraskt oppsett og du får med deg hele systemet på en gang
  • Bransjeledende QuickSmart DSP
  • Miks som en proff med den inkluderte mikseren, via app (iOS, android)

  Med overlegen Electro-Voice lydkvalitet kombinert med unik funksjonalitet for sin klasse er Evolve30M den perfekte kombinasjonen av ytelse og fleksibilitet i en veldig kompakt pakke! 

  Bestill her!

  EVOLVE30M er designet for å levere et betydelig ytelsesløft for et søylesystem i sin størrelse- og priskategori. Den inkluderer en åtte-kanals digital mikser, effekter av studiokvalitet, og kontroll av all lyd, effekter og miksfunksjoner via neste generasjons Electro-Voice QuickSmart Mobile-applikasjon (tilgjengelig via Apple Store og på Google Play). 

  Systemet er bygget av et høyttalersøyle, en todelt søyle/distanserør med innebygget tilkobling, oppbevaringsbag, og en subwoofer med mye kraft - alt laget for å kunne pakke sammen og montere raskt og hindre slitasje, samtidig som det ser bra ut på en scene. 

  Alt dette gjør Evolve30M til et enestående valg for soloartister, små band og mindre scener. Systemet passer også godt til enhver applikasjon som trenger et brukervennlig, portabelt og lett system med ekstraordinære tilkoblingsmuligheter, kontroll og dekning.

  Under arrangementer som bryllup, jubileum og fester, gjør mikseren at systemet støtter forskjellige mikrofoner og inputs og fra deltakere, musikere og bakgrunnsmusikk i løpet av dagen. I tillegg har den kraften til å fylle dansegulvet.

   

  Har du spørsmål om produktet?