Totalt
  Vis handlekurv
  Kjære kunde. Vi pusser opp nettsiden vår, og i den anledning kan det vise feil lagerbeholdning på noen av våre produkter. Kontakt vårt kundesenter for hjelp!
  files/Nyheter/hovedbilde.jpg

  Scandec på LLB!

  Vi hadde fantastiske dager på Lyd, Lys og Bilde-messen i Telenor Arena 6-8 mars 2019. 

  Denne gjengen (med flere) koste seg stort på årets LLB! Vi takker for hyggelige møter og et supert arrangement.  

  Dette (og mer) viste vi frem under årets LLB:

  Panasonic Gallery Wall: Scandec tar i samarbeid med Panasonic med seg den etter hvert så kjente galleriveggen til LLB. Veggen viser hvordan man kan ta i bruk teknologi for å oppnå heftige effekter med skjerm og projektor. Her tar man blant annet i bruk den robuste PT-RZ120 1DLP laser projector og skjermserien EQ1, som gir detaljerte 4K bilder med en naturlig dybdefølelse. 

  L-Acoustics workshops: L-Acoustics produktsjef og ASD John Idar Bakke vil holde mindre, uformelle workshoper der han blant annet viser de nye funksjonene i Soundvision V3.1 som lanseres offisielt noe senere i år. Det blir også muligheter til å få se og eventuelt høre nærmere på P1 prosessoren, LA12X forsterkeren, SYVA systemet og KS28 subben fra L-Acoustics.

  Panasonic Projektorer:  Vi tar med oss flere projektorer fra Panasonic, blant annet MZ770-serien med 3LCD laser projektorer som kombinerer rik bildekvalitet med utmerket systemfleksibilitet. Med opptil 8000 lumen er projektorene ideale for store flater i auditorium og godt opplyste rom.
  Med PT-RZ21K med mirrorhead skal Magne Riise hos oss vise frem hvordan man med enkle grep kan gjøre kreative ting.
  Vi tar også den nylanserte VMZ-serien, som med lav vekt og kompakt størrelse er den minste i sin lumenskategori.

  AVB og Dante i praksis: Vi skal også vise frem Dante og AVB i praksis, hvordan det fungerer og hvordan det kan brukes i diverse bruksscenarier. Dette gjøres både via Dante Controller, og med lyd- og bildematriser. Her har Scandec med seg produkter fra Biamp, RDL og Audio Technica.

  Panasonic PTZ kamera: Du vil også få se demonstrasjoner av Panasonics kritikerroste line-up av integrerte PTZ kamera, inkludert den nye 4K 50p UE150 med touchscreen controller.

   

   

  Har du spørsmål om produktet?