Skip to main content
Til toppen

Fourier Audio Transform Engine, uten plugins

Produktnummer: DIG-X-FA-TE

Levering estimert Q1 2024

Generelle spesifikasjoner
Bruttovekt N/A kg
Dante Ja
Produsentens varenummer X-FA-TE

transform.engine

transform.engine bringer studio-kvalitet, Dante-tilkoblede VST3-plugins til live-lydteknikere. Plassert i et 2U turné-kvalitets chassis med doble redundante strømforsyninger, er det nye transform.engine en Dante-tilkoblet server designet for å kjøre alle VST3-nativ programvareplugins i et live-miljø, og bringer førsteklasses studio-programvare til live-lyd og kringkastingsapplikasjoner. Fullt kompatibel med alle VST3-plugins som kan kjøre på Windows, gir den nye enheten lydteknikere og kreative tilgang til det aller beste innen studio-kvalitets prosessering på en robust plattform som er spesielt designet for utfordringene og kompleksitetene ved live-produksjoner.

Designet som en ferdig løsning for plugin-vert, kontrolleres transform.engine enkelt av en fjern Windows- eller macOS-klientapplikasjon, noe som reduserer behovet for komplekse oppsett. Brukere kan enkelt koble seg til trasnform.engine via en standard Ethernet-kabel, installere pluginene sine og gå direkte til prosessering.

For uovertruffen pålitelighet gir Fourier Audio sitt patenterte lydprogramvare-motor en solid sandbox der pluginene er ringet av fra hverandre. Hvis et plugin krasjer, vil resten av systemet ikke bare bli upåvirket, men transform.engine vil umiddelbart starte opp det pluginet igjen og raskt gjenopprette den opprinnelige integriteten til miksen.

Designet for å integreres direkte i live-lydworkflows, vil transform.engine snart gi lydteknikere kontroll over pluginene direkte på deres egne arbeidsflater, først med DiGiCo-konsoller. Imidlertid, lik produktene fra søstermerket KLANG:technologies, er det nye Fourier Audio-enheten fullt i stand til å operere sammen med nesten hvilken som helst profesjonell digital konsoll på markedet via Dante, ved hjelp av Windows/macOS-applikasjonen for å kontrollere motoren.

transform.engine kan også behandle lyd selvstendig uten behov for datamaskin. Styrt eksternt av en Windows/macOS-applikasjon, med plugin-brukergrensesnitt "teleportert" og kontrollert med ultralav latenstid over nettverket, er produktet justert for å levere lavest mulig latenstid.

Lenker
Min side