Skip to main content
Til toppen
DiGiCo

DiGiCo

DiGiCo er en produsent av digitale lydmiksere og tilhørende utstyr for profesjonelle lydteknikere og artister. Deres produkter er kjent for sin høye kvalitet og fleksibilitet, og brukes i en rekke forskjellige settinger, fra konserter og festivaler til teatre og TV-produksjoner.

DiGiCo-utstyr brukes av en rekke forskjellige profesjonelle lydteknikere, artister og tekniske crew over hele verden. Dette inkluderer lydteknikere som jobber med store konserter og festivaler, teatre og musikalproduksjoner, TV-produksjoner, studioopptak og mange andre lignende arrangementer.

Noen av de største navnene innen musikkbransjen bruker DiGiCo-utstyr i sine konserter og turneer, inkludert artister som Coldplay, Adele, Beyoncé, Taylor Swift, Metallica og mange flere. DiGiCo-miksere og tilhørende utstyr brukes også av tekniske crew og lydteknikere i en rekke andre bransjer, som for eksempel sport, konferanser og messer.

Generelt sett er DiGiCo-utstyr populært blant profesjonelle som ønsker å ha full kontroll over lyden og ønsker høy kvalitet og fleksibilitet i sine lydproduksjoner.

Optocore

DiGiCo har integrert Optocore-teknologi i noen av sine digitale lydmiksere og andre utstyr. Optocore er en teknologi som brukes til å overføre lyd og andre data over optiske fibre, og gir en svært pålitelig og effektiv måte å overføre store mengder data på.

DiGiCo bruker Optocore-teknologi for å koble sammen flere lyd- og andre enheter, og skape et stort og komplekst lydsystem som kan styres fra en sentral miks. Optocore gir høy båndbredde og minimal forsinkelse, og kan dermed støtte store og komplekse lydproduksjoner som krever presisjon og pålitelighet.

Waves

Waves er en ledende leverandør av lydplug-ins og programvare for lydproduksjon, og mange profesjonelle lydteknikere bruker Waves-plug-ins i sine lydproduksjoner. DiGiCo har integrert Waves-teknologi i noen av sine digitale lydmiksere for å gjøre det enklere for brukerne å bruke Waves-plug-ins i sine produksjoner.

Integrasjonen skjer gjennom en teknologi som heter SoundGrid, som er utviklet av Waves. SoundGrid er en protokoll for å koble sammen lyd- og datamaskiner, og gir en enkel og pålitelig måte å overføre lyd og data mellom forskjellige enheter.

DiGiCo Theatre-Software

DiGiCo Theatre software er en programvare som er spesielt utviklet for å møte behovene til teaterproduksjoner. Programvaren er tilgjengelig som en tilleggsmodul for noen av DiGiCo sine digitale lydmiksere.

DiGiCo Theatre software gir teaterteknikere muligheten til å programmere og kjøre komplekse lydproduksjoner for teaterforestillinger. Programvaren gir blant annet funksjonalitet for å håndtere flere lydkilder og scener, mikse live-lyd og forhåndsinnspilt lyd, og kontrollere lys og video i tillegg til lyden.

Min side