Skip to main content
Til toppen

VR-briller og sett

Visning
Sorter
3D-branding for VR-briller min 50 stk
Varenr.: RBVR-PICO-BRANDING

Branding utenpå Pico VR-headset - klistremerke med 3D-følelse.

Varenr.: RBVR-PICO-BRANDING
Avantis World lisens for 1 år, 350 elever og 10 lærere
Varenr.: CVR-AVW-SAP-1YR

Lisens til Avanti's World VR-temapark for ett år.

Varenr.: CVR-AVW-SAP-1YR
Branding inne i ladekasse for VR-briller
Varenr.: RBVR-CASE-BRANDING

Branding i transport- og ladekasse for VR-briller.

Varenr.: RBVR-CASE-BRANDING
Tilbud
ClassVR ladekoffert med 8x Premium briller 64GB
Varenr.: CVR-264-CRS-8

Sett med 8 stk VR-briller levert i ladekoffert. ClassVR er et nyvinnende klar-til-bruk Virtual & Augmented Reality-system, laget spesielt for bruk i klasserommet. Det gir engasjerende, altomsluttende læringserfaringer for elever i alle aldre. 

Varenr.: CVR-264-CRS-8
Pico 4 Enterprise med håndkontroller
Varenr.: RBVR-Pico4E

Varenr.: RBVR-Pico4E
Pico G3 4K med 3DoF håndkontroller
Varenr.: RBVR-PicoG3-4K

Den nye PICO G3 er en 3DoF alt-i-ett VR-brille - det vil si at det er en enhet som inkluderer alle nødvendige komponenter for å gi en komplett opplevelse, uten behov for en ekstern datamaskin eller mobil enhet. Utmerket design skiller seg ut, viseren består av en HMD (Head-Mounted Display) på forsiden, mens batteripakken er plassert på baksiden. PICO G3 er designet for å være lett og komfortabel; den tillater bruk av briller uten ekstra trykk på ansiktet; den inneholder en avtakbar bakre pute, som er enkel å rengjøre og desinfisere etter bruk. På sikkerhetssiden, en problemstilling som er spesielt viktig i forretnings- og profesjonelle miljøer, bruker PICO G3 ARM Trustzone-teknologi og en kjerneproteksjonsmekanisme som beskytter både data i transitt og data som er 'i ro' på enheten. Enheten omfavner også det brede utvalget av kryptografiske algoritmer som støttes av Android.

Varenr.: RBVR-PicoG3-4K
Pico Neo3 Pro VR-brille med 6DoF
Varenr.: RBVR-PicoNeo3Pro

Markedsledende VR-briller med 6DoF

Varenr.: RBVR-PicoNeo3Pro
Sett med 10 Pico G3 4K i ladekasse
Varenr.: RBVR-PicoG3-4K-10-case

RedboxVR 10-bruker Pico G3 Kit inneholder 10 stk Pico G3-headset med tilhørende kontrollere og nettbrett. Kittet har intelligent lading sammen med robust oppbevaring for headset og kontrollere. Inkludert ruter.

Varenr.: RBVR-PicoG3-4K-10-case
Sett med 15 Pico G3 4K i ladekasse
Varenr.: RBVR-PicoG3-4K-15-case

RedboxVR 15-bruker Pico G3 Kit inneholder 15 stk Pico G3-headset med tilhørende kontrollere og nettbrett. Kittet har intelligent lading sammen med robust oppbevaring for headset og kontrollere. Inkludert ruter.

Varenr.: RBVR-PicoG3-4K-15-case
Sett med 30 Pico G3 4K i ladekasser
Varenr.: RBVR-PicoG3-4K-30-case

RedboxVR 30-bruker Pico G3 Kit inneholder 30 stk Pico G3-headset med tilhørende kontrollere og nettbrett. Kittet har intelligent lading sammen med robust oppbevaring for headset og kontrollere i to kasser. Inkludert ruter.

Varenr.: RBVR-PicoG3-4K-30-case
Sett med 5 Pico G3 4K i ladekasse
Varenr.: RBVR-PicoG3-4K-5-case

RedboxVR 5-bruker Pico G3 Kit inneholder 5 stk Pico G3-headset med tilhørende kontrollere og nettbrett. Kittet har intelligent lading sammen med robust oppbevaring for headset og kontrollere. Inkludert ruter.

Varenr.: RBVR-PicoG3-4K-5-case
Sett med 5 Pico G4 Enterprise i ladekasse
Varenr.: RBVR-Pico4E-5-case

RedboxVR 5-bruker Pico 4 Enterprise Kit inneholder fem Pico 4 Enterprise-enheter med kontrollere og ladekabler. Settet har robust oppbevaring for headset og kontrollere samtidig som det forblir bærbart takket være hjul og uttrekkbart håndtak.

Varenr.: RBVR-Pico4E-5-case
Lenker
Min side