Skip to main content
Til toppen
Avonic

Avonic

Med mer enn ti års erfaring innen Pro-AV, er Avonic en ledende produsent av PTZ-kameraer. Avonic bringer innovasjoner til AV-industrien og har introdusert unike audiovisuelle opptaksløsninger av høy kvalitet for mange hundre forskjellige applikasjoner.

Som et nederlandsk selskap er Avonic lokalisert i den vakre byen Delft. Byen kjent for innovasjon og teknologi. Avonic utmerker seg gjennom utviklingen av produkter som er preget av sin utmerkede bildekvalitet, utmerkede pålitelighet, enkle integrasjon og rimelige priser. Avonic vet bedre enn noen andre at det handler om mer enn bare et vakkert produkt i en boks.

Vi spesialiserer oss på levering av PTZ-kameraer for markeder inkludert utdanning, myndigheter, helsetjenester, steder for tilbedelse, videokonferanser, webcast-studioer og webinarstudioer. Imidlertid ser vi daglig at det ikke er noen grense for mulige PTZ-applikasjoner. Avonics ingeniører og støttepersonell er stolte over å kunne levere pålitelige og fleksible løsninger for nesten alle PTZ-applikasjoner. Uansett hvilken historie du vil fortelle, har Avonic en måte å fortelle den på.

Min side