Skip to main content
Til toppen

Ampetronic

Ampetronic ble etablert i 1987 og er innovatører innen hele spekteret av induksjonsslynge-/høreslyngesystemer og hjelpeteknologier for lytting, og har jobbet som spesialister på feltet i 30 år. Lidenskapelige talsmenn for teknologiløsninger som forbedrer livene til de med hørselstap, Ampetronic designer, produserer og markedsfører sløyfesystemer over hele verden.

Virksomheten ble grunnlagt av Leon Pieters, en svært dyktig ingeniør og lokal predikant. Da han så behovet for å kommunisere det talte ordet til de i kirkesamfunnet hans, begynte han å jobbe med å utvikle høykvalitets loop-teknologier, systemer som virkelig gjorde en forskjell.

Leon PietersLeon grunnla Ampetronic i 1987 og var banebrytende for mange nye teknologier og applikasjoner for induksjonssløyfesystemer. Han var en lidenskapelig tilhenger av å gi likeverdig tilgang til tjenester og gjorde en stor innvirkning på bruken av høykvalitets lyttingsteknologiløsninger i Storbritannia og rundt om i verden.

Ampetronic har fortsatt å innovere gjennom sin historie, og bringe på markedet viktige nye teknologier innen nåværende drivverk, faseforskyvningsmatriser, målesystemer, programvareanalyse og andre nøkkelteknologier.

Min side