Skip to main content
Til toppen

Nyhet - QUANTUM 852

Nyhet - QUANTUM 852

Designet for fremtiden

Den nye flaggskipmodellen i DiGiCo-familien - stor på kraft, men med et miljøvennlig hjerte!

Quantum 852 er designet fra bunnen av. Mye likt til sine forgjengere, men likevel annerledes. Lydkvaliteten er enda bedre, takket være forbedrede algoritmer, noe som gir Quantum 852 et massivt fremskritt innen prosesseringskraft. Den er pent pakket med 1000 nit LCD-skjermer for full drift i dagslys og en nydesignet arbeidsflate, som gir brukerne tillit til at Quantum 852, i samsvar med DiGiCos etos, er designet ikke bare for nå, men også for fremtiden. Konsollen kombinerer velprøvde arbeidsflyter med stor prosesseringskraft, dristig innovasjon og alle Quantum-funksjonene, og gir deg den ultimate store formatet for lydproduksjonsmiksebord.

Under panseret

DiGiCo Quantum 852 er en dual engine, 384-kanals miksekonsoll med 52 fysiske fadere og 3 x 21,3" LCD-skjermer med høy oppløsning og berøringsskjerm. Ved å kombinere den ekstraordinære kraften til fem store FPGAs, gir Quantum 852 en ny definisjon av digitale miksekonsoller.

Den har opptil 384 inngangskanaler, med 192 Aux / Sub-Group-busser, i tillegg til de velkjente LR / LCR / 5.1 Master-bussene. Den har en 64 x 64 prosesseringsmatrise, 36 kontrollgrupper, to Solo-busser, 64 FX Rack-spor og 48 grafiske EQ-er. Som standard følger også Mustard Processing-kanalstriper, Spice Rack-plugin-stil med native FPGA-prosessering, Nodal Processing og True Solo.

DiGiCo-Quantum-852-Data-Sheet-Web.pdf
Last ned

Noen spørsmål om produktet?

Ta kontakt med med oss på ordre@scandec.no, og du blir videreformidlet til en av våre kompetente medarbeidere. 


Lenker
Min side