Skip to main content
Til toppen

Nye ALTA 4K fra Analog Way

Nye ALTA 4K fra Analog Way

Alta 4K er en ny serie med kraftige multiskjerm- og flerlags 4K60 presentasjonsswitcher og videoveggprosessorer designet for å levere avanserte videopresentasjonsopplevelser for krevende live-arrangementer og faste installasjoner.

Alta 4K presentasjonsswitcher kombinerer robust design, klasseledende videobehandling og bildekvalitet, HDR-støtte, ultralav latency, allsidig 4K-tilkobling, livestreaming-funksjoner og uovertruffen brukervennlighet for å møte behovene til de mest utfordrende applikasjonene, inkludert live events , hybridevents, livssynsproduksjoner eller storskala LED-videovegginstallasjoner.


Fleksible tilkoblingsmuligheter

Alta 4K-presentasjonsswitcher tilbyr opptil 16 innganger, inkludert 14 4K60-innganger (åtte HDMI 2.0, fire DisplayPort 1.2 og to 12G-SDI) samt to 1080p-innganger med brukervalgbare HDMI- og SDI-kontakter. De har også opptil seks uavhengige 4K60-utganger, hver med speilvendte HDMI- og SDI-kontakter. Fire av disse utgangene er i tillegg utstyrt med SFP+-kontakter som er kompatible med Analog Ways fiberoptiske eller ST2110 SFP-moduler. Alle Alta 4K-produkter kommer også som standard med en dedikert Multiviewer-utgang for å kontrollere alle tilkoblede kilder samt Program & Preview-skjermer.

Pålitelighet

Basert på en ekstremt robust og stabil FPGA-basert maskinvareplattform, er Alta 4K-serien ideell for de mest krevende miljøene, fra store live-arrangementer til 24/7 permanent LED-veggkontroll. Med komponenter av høyeste kvalitet valgt for sin påviste pålitelighet, optimalisert luftstrømstyring og et rengjørbart støvfilter, er Alta 4K-serien eksepsjonelt stillegående og tilbyr pålitelig drift med maksimert oppetid og redusert vedlikehold. Alta 4K-presentasjonsswitcher overholder de nyeste internasjonale sikkerhets- og miljøforskriftene, og oppfyller alle driftsbetingelser for trygghet.

Bildeprosesering

I likhet med de prisbelønte LivePremier- og Midra 4K-produktene, er Alta 4K-serien basert på den klasseledende Analog Ways 5. generasjons skaleringsmotor, med ultralav latency 4K60 10-bit 4:4:4 bildebehandling, kompromissløs videokvalitet, og HDCP 2.2-kompatibilitet. 4K-videoutgangene til Alta 4K-serien kan fritt konfigureres som enkeltskjermer, kantblandede bredskjermer eller skalerte hjelpeutganger, og hver skjerm kan være sammensatt av en live-bakgrunn med naturlig oppløsning og opptil 8 live-lag. Alta 4K-serien inneholder også alle Analog Ways siste innovasjoner for å møte forventningene til de mest krevende kundene, inkludert avansert fargekorrigering med tilpassede eksterne 3D LUT-er, sanntids SDR/HDR-konvertering eller høy bildefrekvensbehandling på opptil 144 Hz.Nyhet
Alta Zenith 200 presentasjonswitcher
Varenr.: ANW-ZEN200

Varenr.: ANW-ZEN200
Nyhet
Alta Zenith 100 presentasjonswitcher
Varenr.: ANW-ZEN100

Varenr.: ANW-ZEN100
Dante interface for Alta
Varenr.: ANW-PT-ALTA4K-DANTE

Dante kort for ALTA 4K

Varenr.: ANW-PT-ALTA4K-DANTE
Lenker
Min side