Til toppen

Bevegelige lamper

Sorter etter:
Varenr.: CHA-MAVERICKMK3PROFILE

Maverick MK3 Profile

Chauvet Maverick MK3 profile
CHA-MAVERICKMK3PROFILE
Varenr.: CHA-MAVERICKMK3PROFILECX

Maverick MK3 Profile CX

Chauvet Maverick MK3 Profile CX
CHA-MAVERICKMK3PROFILECX
Varenr.: CHA-MAVERICKSILENS2PROFILE

Maverick Silens 2 Profile

Chauvet Maverick Silens 2 Profile
CHA-MAVERICKSILENS2PROFILE
Varenr.: CHA-MAVERICKMK3SPOT

Maverick MK3 Spot

Chauvet Maverick MK3 Spot
CHA-MAVERICKMK3SPOT
Varenr.: CHA-MAVERICFORCE2PROFILE

Maverick Force 2 Profile

Maverick Force 2 Profile er et lett bevegelig hode i turneklasse med stor tilstedeværelse. Den kraftige enheten har en effekt på over 20 000 lumen og et artilleri av raske effekter plassert i en kompakt ramme, under 28kg. Maverick Force 2-profilen har CMY + CTO-fargeblanding, et fargehjul med CTB- og CRI-alternativ, og et omfattende zoomområde på 7 til over 50 grader som opprettholder et flatt fokusfelt selv når det er helt bredt. Et spesialbygget innrammingssystem som inneholder 4 toaksede kniver med et 120-graders rotasjonsfelt, motorisert iris, fokus, zoom og frostfunksjoner, sammen med et 5-fasettert roterende prisme gir en overflod av verktøy. To roterende glass gobo-hjul med goboer laget i samarbeid med ledende designere kan stables oppå hverandre for dynamiske effekter. Kontroller som du vil med DMX, sACN, Art-Net eller W-DMX.
CHA-MAVERICFORCE2PROFILE
Varenr.: CHA-MAVERICKSTORM1SPOT

Maverick STORM 1 Spot

Chauvet Storm Spot
CHA-MAVERICKSTORM1SPOT
Varenr.: CHA-MAVERICKFORCE1SPOT

Maverick Force 1 Spot

Maverick Force 1 Spot er et lett bevegelig hode med stor tilstedeværelse. Den turneklare enheten har en effekt på 20 000 lumen og et artilleri av raske effekter i en villedende kompakt ramme, like under 24kg. Maverick Force 1 Spot har CMY + CTO-fargeblanding, et fargehjul med CTB- og CRI-alternativ, og et omfattende zoomområde på 7 til over 50 grader som opprettholder et flatt fokusfelt selv når det er helt bredt. Motorisert iris, fokus, zoom og frostfunksjoner, sammen med et 5-fasettert roterende prisme, gir også en overflod av verktøy. Tilpassede glassgoboer laget i samarbeid med ledende designere, og et kontinuerlig animasjonshjul kan alle stables oppå hverandre. Kontroller som du vil med DMX, sACN, Art-Net eller W-DMX.
CHA-MAVERICKFORCE1SPOT
Varenr.: CHA-MAVERICKFORCESPROFILE

Maverick Force S Profile

Maverick Force S Profile er ideell for små til mellomstore prosjekter med behov for sømløs fargeblanding, avansert optikk, innramming med kniver og kontrollalternativer i en lett ramme. Litt over 24 kg, denne kompakte enheten har et smart optisk system som maksimerer effekten på 14 000 lumen og gir høykvalitets fargeblanding med et CTB-filter. Et 8-spors fargehjul er også lagt til med delte fargekombinasjoner i tankene. Maverick Force S Profile inkluderer et tilpasset innrammingssystem utstyrt med dobbel aksebevegelse og en 120° komplett modulrotasjon for rask stråleforming. Et hurtigeffektartilleri inkluderer motorisert iris, frost, fokus, et 5-fasettert prisme og bred zoom som strekker seg fra 4,5° til 41,6°. I tillegg kan tilpassede goboer laget i samarbeid med ledende designere stables oppå hverandre for dynamiske effekter. Det er mye pakket i en liten ramme som er litt over 60 cm høy. Kontroller som du vil med DMX, sACN, Art-Net eller W-DMX.
CHA-MAVERICKFORCESPROFILE
Varenr.: CHA-MAVERICKMK3WASH

Maverick MK3 Wash

Chauvet Maverick MK3 Wash
CHA-MAVERICKMK3WASH
Varenr.: CHA-MAVERICKFORCESSPOT

Maverick Force S Spot

Chauvet Force S Spot
CHA-MAVERICKFORCESSPOT
Varenr.: CHA-ROGUEOUTCAST1BEAM

Rogue Outcast Beam1

Chauvet Rogue Outcast 1 beam IP65
CHA-ROGUEOUTCAST1BEAM
Varenr.: CHA-MAVERICKSTORM1WASH

Maverick STORM 1 WASH

Chauvet Maverick Storm 1 Wash
CHA-MAVERICKSTORM1WASH