Til toppen
Biamp`s nye NPX oppkallstasjoner

Biamp`s nye NPX oppkallstasjoner

Biamps NPX-serie leverer praktiskoppropsfunksjonalitet som integreres sømløst i Tesira-systemer for å gi bransjens mest brukervennlige oppkallsløsning.

• Fire NPX-modeller å velge mellom:
    o 4-knapps versjon med svanehalsmikrofon (G1040)
    o 10-knapps versjon med svanehalsmikrofon (G1100)
    o 4-knapps versjon med håndholdt mikrofon (H1040)
    o 10-knapps versjon med håndholdt mikrofon (H1100)
• Overlegen byggekvalitet betyr uslåelig holdbarhet
• Mulighet for bord- eller veggmontering for fleksibilitet i installasjonen
• Støtte for Biamp AVB og Dante i hver enhet
• 16 prioritetsnivåer for opprop
• Last opp meldinger til, eller ta opp direkte på stasjonen for praktisk avspilling
• PoE-drevet
• DSP ombord
• Planlagt avspilling via Tesira Event Scheduler
• Opptil 999 sidekoder
• Standard og tilpassbare ingresser/toner
• Sikkerhetskode for adgang

NPX G1040
NPX G1040 er en 4-knapps praktisk oppropstasjon med svanehalsmikrofon for bruk i Qt X- og Tesira-systemer. G1040 har innebygd DSP og innebygd minne for å støtte standard og avanserte offentlige adressefunksjoner. Digital lyd og kontrolldata kan overføres av enten AVB eller Dante®. NPX G1040 kan lagre fire brukerkonfigurerbare sidekoder og opptil 10 forhåndsinnspilte meldinger. I tillegg støtter G1040 både bordplate- og veggmontering med en avtagbar "fot" som gjør at personsøkerstasjonen kan monteres flatt mot enhver overflate, og en K-spor er inkludert for økt fysisk sikkerhet via en valgfri Kensington®-lås. NPX G1040 oppfyller kravene til praktisk opprop for anlegg i alle størrelser.

NPX G1100
NPX G1100 er en 10-knapps praktisk oppkallstasjon med svanehalsmikrofon for bruk i Qt X- og Tesira-systemer. G1100 har innebygd DSP og innebygd minne for å støtte standard og avanserte offentlige adressefunksjoner. Digital lyd og kontrolldata kan overføres av enten AVB eller Dante. NPX G1100 kan lagre 999 brukerkonfigurerbare sidekoder og opptil 10 forhåndsinnspilte meldinger. I tillegg støtter G1100 både bordplate- og veggmontering med en avtagbar "fot" som gjør at personsøkerstasjonen kan monteres flatt mot enhver overflate, og en K-spor er inkludert for økt fysisk sikkerhet via en valgfri Kensington®-lås. NPX G1100 oppfyller kravene til praktisk oppkall for anlegg i alle størrelser.

NPX H1040
NPX H1040 er en 4-knapps praktiskoppkallstasjon med håndholdt mikrofon for bruk i Qt X- og Tesira-systemer. H1040 har innebygd DSP og innebygd minne for å støtte standard og avanserte offentlige adressefunksjoner. Digital lyd og kontrolldata kan overføres av enten AVB eller Dante. NPX H1040 kan lagre fire brukerkonfigurerbare sidekoder og opptil 10 forhåndsinnspilte meldinger. I tillegg støtter H1040 både bordplate- og veggmontering med en avtagbar "fot" som gjør at personsøkerstasjonen kan monteres flatt mot enhver overflate, og en K-spor er inkludert for økt fysisk sikkerhet via en valgfri Kensington®-lås. NPX H1040 oppfyller kravene til praktisk oppkall for anlegg i alle størrelser.

NPX H1100
NPX H1100 er en 10-knapps praktisk oppkallstasjon med håndholdt mikrofon for bruk i Qt X- og Tesira-systemer. H1100 har innebygd DSP og innebygd minne for å støtte standard og avanserte offentlige adressefunksjoner. Digital lyd og kontrolldata kan overføres av enten AVB eller Dante®. NPX H1100 kan lagre 999 brukerkonfigurerbare sidekoder og opptil 10 forhåndsinnspilte meldinger. I tillegg støtter H1100 både bordplate- og veggmontering med en avtagbar "fot" som gjør at personsøkerstasjonen kan monteres flatt mot enhver overflate, og en K-spor er inkludert for økt fysisk sikkerhet via en valgfri Kensington®-lås. NPX H1100 oppfyller kravene til praktisk oppkall for anlegg i alle størrelser.