Skip to main content
Til toppen
CTOUCH tildelt EcoVadis gullmedalje for bærekraft

CTOUCH tildelt EcoVadis gullmedalje for bærekraft

CTOUCH har blitt tildelt EcoVadis gullmedalje som anerkjennelse for sin enestående innsats for en bærekraftig framtid. Med dette plasserer EcoVadis CTOUCH blant de aller beste selskapene i verden på miljø.


EcoVadis: Verdensleder på vurdering av bærekraft i bedrifter 

EcoVadis er regnet som verdens mest pålitelige leverandør av bærekraftsvurderinger, og har gitt sin vurdering til over 130 000 vurderte selskaper. EcoVadis måler selskapene på et omfattende sett av kriterier under fire hovedtemaer:  

  • Miljø 

  • Arbeid og menneskerettigheter 

  • Etikk  

  • Bærekraftig innkjøp. 

 

Toppkarakter for banebrytende miljøtenking 

CTOUCH scorer høyest på miljøtemaet med en score på 80/100, en poengsum som i EcoVadis vurdering gjør de til en av verdens 1% beste selskaper (gjennom de 12 siste månedene). 

CTOUCH er en av våre viktigste leverandører. De har lenge ligget langt foran andre produsenter på bærekraftig produksjon av interaktive skjermer. De utvikler fremtidsrettede og slitesterke produkter med bærekraftig design. Dette resulterer i redusert CO2-avtrykk gjennom hele livssyklusen til en skjerm og gir et betydelig lavere energiforbruk.  

CTOUCH har det siste året fortsatt å ta grep for å gjøre skjermene mer miljøvennlige gjennom innovasjon og endringsvilje: 

  • Utvikling av en konseptskjerm, som vil ha mer enn 40% lavere strømforbruk. 

  • Et tilbakekjøpsprogram, der eldre skjermer settes i stand og selges i et offentlig bruktmarked, slik at skjermene får et «nytt liv».  

  • Forpliktelse til en rettferdig og transparent produksjon. 

CTOUCH har også utviklet oppgraderingsmoduler som gir eldre interaktive skjermer det nyeste brukergrensesnittet, høyere sikkerhet og lengre levetid. Scandec leverer slike moduler for CTOUCH Laser Sky, Laser Nova og Riva gjennom våre forhandlere.  

Med gullmedaljen fra EcoVadis og en sterk forpliktelse til bærekraftig produksjon har CTOUCH planer om å gjennomføre enda flere virkningsfulle miljøtiltak, både i 2024 og i årene som kommer. 

Lenker
Min side