Skip to main content
Til toppen

Mikser med stor kapasitet

- Vi i Spectre har lenge diskutert DiGiCo, og det har vært en lang vei til avgjørelse, men nå har vi anskaffet en Quantum 225, forteller Morten Bakke, forretningsutvikler i Spectre.

- DiGiCo er en high-end-leverandør som gjenspeiler både kvalitet og pris. DiGiCos miksere er etterspurt verden over fra mange, og av de aller største artistene som er rundt på turnè. Vi tror vi vil oppleve etterspørsel på DiGiCo fra flere artister som ønsker å ta kvaliteten et godt stykke opp!

Morten forteller at Spectres Quantum 225 i første omgang vil bli benyttet til jobbene Espen Husby skal gjennomføre med Karpe. Utover dette, vil den være involvert på noen av de større eventene vi gjennomfører, der det kreves en mikser med denne type kapasitet og kvalitet. 

- Den vil nok også passe godt inn i noe av det vi gjør innen TV-produksjoner, legger han til.

Kompromissløs lydkvalitet

- Vi er glade for at Spectre valgte DiGiCo Quantum 225, sier Marius Lindaas, produktsjef for DiGiCo i Scandec: - Den kompakte løsningen er utstyrt med HMA Optocore, SD-Rack med premium 32-Bit I/O, Dante og Waves(Soundgrid) interface.

- Med denne pakken kan Spectre tilby en kraftfull og fleksibel mikserløsning med kompromissløs lydkvalitet.

Foto: Sigurd Syversen, Audioproduksjon AS


Det foretrukne valget

DiGiCo lydmiksere er det foretrukne valget for turne, konsert og teater verden over. Den britiske produsenten lager kraftfulle, robuste og fleksible miksersystemer og siden introduksjonen av Quantum mikserne viser de igjen at de er i fronten hva gjelder teknologi og innovasjon.

Quantum 225 er den minste at Quantum mikserene i dagens lineup, men har en imponerende kraft pakket inn i en kompakt og turnevennlig formfaktor.

I Quantum 225 finner man alle de samme Quantum funksjonene som Nodal processing, true solo, Spice rack, Mustard etc. som i Quantum 338 og flaggskipet Quantum 852, I tillegg til all den velkjente funksjonaliteten og lydkvaliteten vi kjenner fra snart to tiår med miksere i SD-serien.Hovedprodukter i leveransen

Quantum 225 mikser
Varenr.: DIG-X-Q225-WS

Varenr.: DIG-X-Q225-WS
SD-Rack - Optocore (HMA) Uten I/O
Varenr.: DIG-X-SD-RACK-O

Varenr.: DIG-X-SD-RACK-O
SD-Rack 32bit mic/line inputkort
Varenr.: DIG-MOD-SDR-ADC32B

Varenr.: DIG-MOD-SDR-ADC32B
DMI kort DANTE 96Khz
Varenr.: DIG-X-DMI-DANTE2

DiGiCo DMI utvidelseskort med 64x64ch Dante @48 og 96Khz m/Samplerate converter (SRC)

Varenr.: DIG-X-DMI-DANTE2
Lenker
Min side