Skip to main content
Til toppen

En Lysende Opplevelse på Ball Arena!

I sommer ble Ball Arena i Denver forvandlet til et spektakulært skue under Alicia Keys' 'Keys to the Summer Tour'. Det var ikke bare musikken som tok pusten fra publikum, men også det imponerende lysshowet som ble levert av intet mindre enn 325 CHAUVET Professional-enheter

Alicia Keys, med sin sjarm og unike musikalske talenter, ble fremhevet på en helt ny måte takket være Maverick MK3 Wash / Spot / Profile, COLORado PXL Bar 16, Color STRIKE M og Rogue R1 BeamWash. Disse imponerende lysproduktene er tilgjengelige på det norske markedet gjennom vår distribusjon.

Fotokredit: Skye Morse-Hodgson

Leveransen fra 4wall Entertainment

Leveransen av belysning, video og rigging for shower ble håndtert av  4wall Entertainment. Deres profesjonelle tilnærming bidro til å skape et visuelt mesterverk på scenen. Kreativiteten blomstret gjennom det dynamiske samspillet mellom talentfulle kreative designere som Chiara Richardson og Diane Martel, i tillegg til lysdesignerne Bruno Poet og Matt Daw.. Deres samarbeid ga liv til en uforglemmelig visuell opplevelse som komplementerte Alicia Keys' musikalske magi på scenen. Showet, en del av Alicia Keys' 'Keys to the Summer Tour', markerte ikke bare en konsert, men også begynnelsen på en ny æra innen banebrytende sceneproduksjon. Publikum ble tatt med på en spennende reise gjennom lys og lyd, og responsen var overveldende positiv.

Chauvet Professional i Norge

Som distributør av Chauvet Professional i Norge er vi spesielt stolte av den magiske opplevelsen som våre produkter bidro til å skape. Denne anerkjennelsen understreker kvaliteten og innovasjonen som kjennetegner Chauvet Professional-produkter. Under finne du noen av produktene som ble brukt under konserten.

 

 

 

COLORado PXL Bar 16
Varenr.: CHA-COLORADOPXLBAR16

640Watts RGBW batten med motorisert tilt og zoom.

Varenr.: CHA-COLORADOPXLBAR16
Rogue R1 BeamWash
Varenr.: CHA-ROGUER1BW

Chauvet Rogue R1 BeamWash er et allsidig og kompakt bevegelig hode som projiserer en kraftfull stråle og vask. Enheten veier i underkant av 6 kg, og har et spesialdesignet optisk system med syv 40W RGBW LED-er og et ekspansivt zoomområde på 3,4° til 67,7° som gjør at den kan projisere tette, solide stråleeffekter på det smaleste og transformerer lyskilden til en fin jevn vask med utmerket fargeblanding når den utvider seg. Enhetens lille størrelse gir også mulighet for en superrask og jevn panorerings- og tiltbevegelse. Den er også RDM-aktivert for fjernadressering og er utstyrt med en valgbar PWM-innstilling for å opprettholde flimmerfri drift på kameraet.

Varenr.: CHA-ROGUER1BW
Color STRIKE M LED Strobe
Varenr.: CHA-COLORSTRIKEM

RGBW Strobe med høy output og IP65 rating.

Varenr.: CHA-COLORSTRIKEM

Mawerick MK3-serien har fått arvtakere som i disse dager lanseres

Arvtaker til MK 3 Wash

Arvtaker til MK 3 Profile og Spot

Se film fra konserten

Lenker
Min side