Skip to main content
Til toppen

NYHET! Evolve Everse 8 - batteridrevet høyttaler med mange bruksområder

PLUG AND PLAY - eller ikke plugg den inn!

Som den første batteridrevne høyttaleren fra Electro-Voice og den første værbestandige(IP klassifisert) høyttaler av sin type er nye EVERSE 8 virkelig banebrytende. EVERSE 8 tilbyr en virkelig portabel og trådløs løsning, med impionerende lydkvalitet og til en meget konkurransedyktig pris.

EVERSE 8 dekker et bredt bruksområde om det er for Live musikk, tale, avspilt musikk, DJ`s eller andre formål leverer denne unik brukervennlighet og meget godt lydtrykk. EVERSE 8 kommer i sort eller hvit utførelse og kan leveres med tilbehør som integrasjon av trådløssystem og ekstra batteri. Høyttaleren er utstyrt med Bluetooth integrert og en innebygget "mikser".

  • Designet for å gi en bedre lydopplevelse fra et batteridrevet høyttalersystem, med høy SPL og god frekvensrespons
  • Kompakt, lett og værbestandig design
  • Meget god batteritid for lengre bruksperioder uten å koble til strøm
  • Fleksibel "all-in-one" løsning inkludert QuickSmart mobilapp for kontroll og Bluetooth for enkel tilkobling 
  • Innebygd mikser, med klanger og enkelt brukeroppsett

 

PRO-AUDIO PÅ BATTERI

Med en maks SPL på 121 dB og bredt dekningsmønster på 100º x 100º, formidler EVERSE 8 lyd i settinger og områder som tidligere normalt ikke var mulig emd et batteridrevet system. Høyttaleren er utstyrt med en 8" LF driver med et unikt SST portdesign, samt en HF driver i titan montert i et unikt waveguide system. Som alle Electro-Voice høyttalere er EVERSE 8 testet og verifisert gjennom et hardt testprogram som sikrer at systemet tåler alle de utfordringene man kan utsette den for.  

 


IP43 

Med det solide polypropylen kabinettet og bruk av det medfølgende værdekslet på baksiden møter EVERSE 8 IP43 klassifisering. Med dette tåler høyttaleren vannsprut og lett regn. Høyttaleren har også innebygget gummiføtter som sikrer at høyttaleren står støtt på de fleste underlag.


KOMPAKT OG LETT

Alle detaljer er gjennomgått på EVERSE 8 for å sørge for at høyttaleren er så lett og kompakt som mulig, men fortsatt er en solid høyttaler som tåler et liv på veien. Et innebygget håndtak sørger for at høyttaleren er lett å håndtere og transportbag er tilgjengelig som tilbehør for enklere og tryggere transport. EVERESE 8 veier kun 6,7kg!

 


ENKLE UTVIDELSER

EVERSE 8 er utstyrt med integrert 12V uttak som kan drive et trådløs mikrofonsystem som Electro-Voice RE3. En monteringsbrakett for trådløst system er tilgjengelig som tilbehør og gjør det enkelt å montere et trådløssystem på toppen av EVERSE 8. Høyttaleren er også utstyrt med en ladeport for mobil/tablet. For stereo oppsett kan man bruke Bluetooth® true wireless stereo streaming.

 


FORSTERKER FRA DYNACORD

EVERSE 8 er utstyrt med en effektiv klasse-D forsterker og DSP modul laget av DYNACORD. Denne har innebygget fire-kanals mikser med effekter og prosessering, 48V phantom, Feedback suppressor og Ducker.

 


TRÅDLØS KONTROLL

Ved bruk av  EV QuickSmart Mobile app kan man kontrollere EVERSE 8 via telefon eller tablet. Et meget enkelt å bruke brukergrensesnitt gir full kontroll.

 Noen spørsmål om produktet?

Ta kontakt med med oss på ordre@scandec.no, og du blir videreformidlet til en av våre kompetente medarbeidere. 


Kjøp produktet her

Høyttaler Aktiv 8" 4 kanals Mixer Batteri Sort
Varenr.: EVERSE8-B

Varenr.: EVERSE8-B
Høyttaler Aktiv 8" 4 kanals Mixer Batteri Hvit
Varenr.: EVERSE8-W

Varenr.: EVERSE8-W
Lenker
Min side