Til toppen

Karpe i Oslo Spektrum

Spectre x Scandec

Da var Karpes 10 konserter i Spektrum gjennomført 

10 fantastiske konserter av Karpe og en imponerende lys og sceneteknisk produksjon levert av Spectre. 

Hof Alutec fikk bryne seg på å lage et helt nytt produkt – «Meta Cube». En drømmemaskin på nær 16 tonn og 12x12x3,5 meter. Dette i tillegg til over 100 meter HOF 290-4 HD truss. I tillegg var det i 156 Chauvet lamper i sving med 64stk Strike-M + 92 stk R1 BeamWash. Nettverksdistribusjon lys ble gjort med Luminex GigaCore10 og GigaCore 16 RFO.

Tusen takk til Spectre for tilliten. Og takk til Karpe for en spektakulær og forrykende opplevelse i Oslo Spektrum.Bilder tatt av Michael Ray Vera Cruz Angeles / @akam1k3

Et utvalg av produktene som ble brukt


Nyhet

Color STRIKE M LED Strobe

RGBW Strobe med høy output og IP65 rating.
CHA-COLORSTRIKEM

Rogue R1 BeamWash

Chauvet Rogue R1 BeamWash er et allsidig og kompakt bevegelig hode som projiserer en kraftfull stråle og vask. Enheten veier i underkant av 6 kg, og har et spesialdesignet optisk system med syv 40W RGBW LED-er og et ekspansivt zoomområde på 3,4° til 67,7° som gjør at den kan projisere tette, solide stråleeffekter på det smaleste og transformerer lyskilden til en fin jevn vask med utmerket fargeblanding når den utvider seg. Enhetens lille størrelse gir også mulighet for en superrask og jevn panorerings- og tiltbevegelse. Den er også RDM-aktivert for fjernadressering og er utstyrt med en valgbar PWM-innstilling for å opprettholde flimmerfri drift på kameraet.
CHA-ROGUER1BW

Lurer du på noe om produktene? Kontakt oss:

Marius Lindaas
Marius Lindaas
Produktsjef
Eirik Løkken Wold
Eirik Løkken Wold
Produktsjef